Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2010
- Poruka
- 1
Imam probleme sa menstruacijom u smislu da mi uvek kasni i redovna je samo kada pijem kontracepciju. Kasnila mi je tri meseca i izazvala sam je orgametrilom, te sada pijem Logest tablete, kako bi mi bila redovna. Slicna situacija je i sa mojom drugaricom, kojoj se, doduse, u poslednjih par meseci prilicno regulisala situacija.
Medjutim, ona je juce dobila menstruaciju drugi put ovog meseca i ide joj obilnije nego ikad, a meni se malopre dogodilo da vidim krv (a imala sam pre nedelju i po)! Nije mi jasno da li su nase situacije povezane i kako i zanima me da li je moguce postojanje neke bakterije koja je uzrocnik. Totalno mi je nerealno da se slucajno desilo medjumenstrualno krvarenje obema u razmaku od 24h a ne desava nam se nikada.
Plasim se jako i bila bih zahvalna za bilo kakav odgovor
Medjutim, ona je juce dobila menstruaciju drugi put ovog meseca i ide joj obilnije nego ikad, a meni se malopre dogodilo da vidim krv (a imala sam pre nedelju i po)! Nije mi jasno da li su nase situacije povezane i kako i zanima me da li je moguce postojanje neke bakterije koja je uzrocnik. Totalno mi je nerealno da se slucajno desilo medjumenstrualno krvarenje obema u razmaku od 24h a ne desava nam se nikada.
Plasim se jako i bila bih zahvalna za bilo kakav odgovor