Maštovite igrice

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Šta raditi kada seks postane rutina?

Maštovite igrice

Koliko god se voleli, seks vremenom postaje pomalo dosadan. Ono što je u početku bilo uzbudljivo i izazovno može postati vrlo predvidivo. Šta učiniti da seksualni život bude kao na početku veze?

Untitled-1_0.jpg

Posle velike zaljubljenosti i zanesenosti, gotovo da svaka ljubav oseti „čari” monotone svakodnevice. Iako ste nekada samo razmišljali o razmenjivanju nežnosti sa partnerom, vreme će učiniti da vam sve malo dosadi. Seks može da postane nešto što radite samo zato jer petkom uveče na televiziji nema ničeg zanimljivijeg.
Međutim, većina ljudi misli da je seks u prvim danima veze najbolje što mogu da očekuju i da, kako vreme odmiče, njegov kvalitet nužno opada. Ipak, evo dobrih vesti, seks s vremenom može postati bolji i, što je još važnije, uop-šte nije teško vratiti mu svežinu i uzbuđenje.
Zapravo, seksualni život partnera koji su već neko vreme proveli zajedno može biti mnogo uzbudljiviji i izazovniji nego na početku. Velika prednost duge veze u odnosu na nove veze je u tome što stepen poverenja omogućuje veći komfor i manju nelagodnost za predlaganje nečeg drugačijeg i novog.

SEKS NA POČETKU VEZE
Seksualno uzbuđenje ima više veze s nadom i zamišljanjem onoga što će se dogoditi nego s onim što vas dvoje zapravo i radite kada ste zajedno. Očekivanja i slutnje pod-mazuju vašu ljubav, strast i čežnju. Primarno vam je uzbuđenje i zadovoljstvo. Seks može biti brz i nespretan ili spor i vešt - to uopšte nije važno jer ćete svakako uživati.

PROBUDITE STARU STRAST
Kada se prve iskrice ugase, prvo opadne količi-na adrenalina. Na početku ljubavi ne znate šta će se dalje dogoditi, što znači da vas vode mašta i nadanja. Ipak, pre ili kasnije, upoznajete se s načinom na koji delite ljubav. Saznanje da ste oboje dobro utvrdili repertoar seksualne prakse od A do Š ubija svako iščekivanje i uzbuđenje.

Većina parova se žali da je, iako ljubav još postoji, sek-sualni život postao dosadan i razočaravajući. Preporuka je oživeti ono što je bilo dobro u početku!

ISTRAŽUJTE

Kada ljudi učine preljubu, obično se pravdaju činjenicom da su tražili ljubav i seksualno zadovoljstvo koje ne dobijaju kod kuće. Istraži-vanja su pokazala da su čak i preljubnici koji su tvrdili da je njihov seksualni život nezadovoljavajući, priznali da im je seks kod kuće bolji od onog u aferama.
Prisetite se šta je bilo to što vas je privlačilo u početku ljubavne veze. Obično pomaže zamišljanje tih trenutaka jer izaziva emocije koje ste osetili tih dana. Prisetite se svih stvari koje ste radili jedno drugome u doba kad je vođenje ljubavi bilo otkrivanje i ponovo ćete proživeti taj period. Vratite se prvobit-nim principima. Počnite iz početka i otkrićete da postoje novi trikovi na kojima i te kako možete poraditi.
Neke stvari za koje se na početku niste usudili ni da zamislite, a kamoli da kažete, sada su pred vama. Otkrićete da su vam se ukusi s godinama promenili. Nešto što vam se pre dopadalo, sada vam je dosadno, ali isto tako nešto čega vas je bilo sramota, sada će vam se učiniti prihvatljivim. Krenite u istraživanje!

Autor: Milica Prelević
Stil

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Oduvek sam smatrala da je u suštini svakog problema loša komunikacija. Mislim da je to slučaj i sa "seksualnom" monotonijom. Verujem da što se dvoje ljudi bolje poznaje bolji im je i seks! Sad se vraćamo na komunikaciju! Naravno da mi je posle toliko godina lako da mom mužu saopštim želje i željice, da sprovedem u delo seksi scenu iz knjige koju upravo čitam... Lako mi je i da mu kažem kad me nešto žulja, boli ili mi se neće...Prošli smo davno one dileme šta će misliti o meni ako ja ovo ili ono... Znam tačno šta će misliti... I jedva čekam...

ps ispade da to što sam pričalica u stvari je moj plus!;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
To i jeste plus, jer ti nisi od onih ljudi što samo pričaju, nije važno šta. Ti vrlo dobro znaš šta, kada i kome treba da kažeš, a to je velika razlika. :)

Nije te bilo neko vreme, već sam se zapitala šta se desilo. :welcome: back, draga! :)

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Milencica je ocito MILENCICA.
Vrlo slikovito objasnjnje za one mladje sta je LjUBAV ustvari.

Mora da bezrezerno volis da bi imao-la slobode da se igras, pa i sexualne igrice, ili pre svega bas njih, jer samo tada smo JEDNO, samo svoji i niciji drugo...

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Maštovite seksi igrarije

05. 08. 2010. 16:08h| Vestionline

Maštovite seksi igrarije

Ukoliko nemate dovoljno novca da odete na more, jezero ili na planinu, to ne znači da se ovog leta vi i vaš partner ne možete dobro provesti. Možda nećete šetati zagrljeni obalom u zalazak sunca, ali u svom domu uz malo mašte i uz još manje novca možete doživeti najuzbudljivije letnje noći.

83586_tanzilawomanbeautysexykisscouplegifboygirlkissingkissmouthsexylarge_if.jpg

Jeftine, jednostavne, ali veoma učinkovite seksi igrice pomoći će vam da oživite romantiku i strast u vezi i da uživate u vrućim letnim noćima. Magazin "Intimate Medicine" donosi vam nekoliko saveta o tome kako da probudite strast i doživite nezaboravno leto, i to u vlastitom stanu.

Zamenite uloge
Pre svega, zamenite uloge u krevetu. Dopustite da inicijativu preuzme partner koji je obično pasivan u krevetu. Na primer, ukoliko je vaša devojka pasivna i ukoliko vi uvek vodite celu igru, ovoga puta to prepustite njoj. Malo-pomalo ona će se opustiti i uvesće vas u svoj svet ženstvenosti i nežnih ljubavnih igrarija. Sigurno ćete uživati.

Od večere napravite seksualnu igru
Spremite partneru večeru, a od toga načinite predigru. Za takvo nešto vam nije potrebno mnogo novca, jedino što treba jeste da kupite erotičnu hranu kao na primer jagode, ananas, čokoladu, ili neku drugu hranu koja deluje kao afrodizijak, a nipošto ne zaboravite šampanjac. Hranite jedno drugo i igrajte se.

34053_sexstyle.jpgebe4a040f41dfb65a155b3b24351d007c_if.jpg

Poker u skidanje

Letne noći možete prekratiti igrajući karti, naravno u skidanje. Znate kako se igra, tu vam ne treba savet. Svaka izgubljena partija znači komad odeće manje, a ova igra je svakako seksi i poslužiće kao dobra predigra.

Erotske masaže
Strasti možete rasplamsati i erotskim masažama mirisnim uljima, a dok masirate jedno drugome leđa ispusujte seksi poruke. Oboje ćete sigurno uživati.

Igra neznanaca
Svoj seksualni život možete začiniti na bezbroj načina, a jedan od njih je i igra neznanaca. Zamislite da se vi i vaš partner ne poznajete. Slučajno ste se sreli u gradu. Vi ste tu samo u prolazu, dolazite poslovno, a vaš partner je upravo stigao na sestrino venčanje. Upoznajte se i počnite zavoditi jedno drugo, a onda zamislite da imate samo jednu noć koju ćete provesti zajedno i više se nećete videti. Uživajte.

Natrag