Šta je novo?

Masivni trend 2015: Antilop

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.955
Masivni trend 2015: Antilop

Antilop je mnogo više od obične tkanine, zar ne mislite tako?Ova kaubojska tekstura ima neverovatnu sposobnost da nas inspiriše decenijama, kao na putovanju kroz vreme, dok ima veliku modnu sposobnost da bude sve odjednom.


Antilop služi za bilo koju vrstu odeće, da izgledate retro, sofisticirano, divlje, neodoljivo. Antilop je statement! Ali, potpuno sam bez imalo truda.


U zavisnosti od toga kako ga nosite, antilop može lako kreirati izgled iz 70-ih, 90-ih ili moderan izgled današnjice. Ovo neverovatno platno nas vodi uglavnom u glamurozne i dekadentne sedamdesete, kaputi od antilopa, antilop suknje dužine do kolena, kaubojske jakne od antilopa. Obično u braon, nude ili nekoj sličnoj nijansi. To je svakodnevni - šik, koji su naše majke nekada nosile.


Tokom devetesetih vladale su suknje od antilopa sa visokim strukom i mini suknje. Zatim, tu su naravno i jakne koje svojim izgledom podsećaju na sedamdesete.


I evo nas danas...


U svojim prolećnim i letnjim kolekcijama 2015 dizajneri su odabrali da antilop bude najveći trend ovog leta!


Žene žele da se osećaju udobno, ali žele da izgledaju dobro. Otuda antilop haljine sa visokim proreza i antilop mantili preko kratkih šortseva. Sve je od antilopa. On bukvalno izgleda kao druga koža. Oh, tu su i visoke čizme od antilopa za kojim uzdišemo.


Da, ništa ne može pobediti visoke čizme do butina od antilopa u sivoj, crnoj ili nude boji, a razlog za to je zato što za razliku od kožnih čizama, antilop izgleda manje pretenciozno i manje vampish, ali sofisticiranije.


Predlažemo: antilop čizme preko kolena + čipkana haljina sa otvorom + deblji, oversize džemper.


Ili kožne pantalone + džemper + antilop visoke čizme preko.


Pa dame ... zasto čekati do proleća, kada jako dobro znamo šta je u trendu i da modni prolećni meseci u suštini dolaze odmah posle Nove godine.


M.L.
Izvor: Grazia
 
Top