Masimo Savić i Ritam nereda na Belgrade Beer festu

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.013
Masimo Savić i Ritam nereda na Belgrade Beer festu

2f778d94206d99e100eb2dc5179f2fa3.jpeg


Pored svetskih zvezda Rudimental i regionalnog fenomena Dubioza Kolektiv, na 14. Belgrade Beer Festu će nastupiti još jedna velika regionalna zvezda - Masimo Savić.

Ovaj jedinstveni stvaralac i pevač specifičnog vokala nastupiće poslednjeg dana, u nedelju 21. avgusta, kada će svi posetioci na Ušću moći da uživaju u romantičnoj atmosferi uz njegove najveće hitove.

Miljenik beogradske publike čija karijera traje preko 30 godina, prvi nastup na Belgrade Beer Festu održao je 2013. godine. Biće ovo nova prilika da umetnik, koji ističe značaj koncerata za svoju uspešnu karijeru, ponovo da sve od sebe i u svom stilu napuni "ljudima srce i um lepim stvarima".

Iste večeri na Ušću nastupiće i legendarni novosadski bend Ritam Nereda, jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava, koji je već 27 godina sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku.

Bend je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom dugogodišnje karijere izgradio veliku bazu fanova, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava, koji će svoj kultni repertoar svirati na Belgrade Beer Festu.


Izvor: blic.rs
 
Natrag
Top