Marijana pobednik „Velikog brata“!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Marijana pobednik „Velikog brata“!

Dvadesetsedmogodišnja Šibečanka i najpoznatija preljubnica u regionu glasovima publike iz pet zemalja „nadjačala“ je Duška i tako u četvrtoj sezoni najpoznatijeg rijalitija osvojila 104 hiljade evra​

novosti

spek-marijana1_620x0.jpg


MARIJANA Čvrljak je pobednica „Velikog brata“! Dvadesetsedmogodišnja Šibečanka i najpoznatija preljubnica u regionu glasovima publike iz pet zemalja bila je „jača“ od Duška i tako u četvrtoj sezoni najpoznatijeg rijalitija osvojila 104 hiljade evra.

Prva žena – pobednik „Velikog brata“ u prvim minutima posle proglašenja nije htela da napusti Otpad. Kada je izašla, prvo je uletela ocu u zagrljaj i sa njim razmenila nekoliko reči. Sa ocem pod pod ruku Marijana se pridružila voditeljkama. Posle uručenja čeka, na podijumu su joj se pridružili neki od ukućana. Nemeš je stajao sa strane i nijednog momenta nije ni pokušao da priđe svojoj (bivšoj) dragoj. A šta će sa njihovom ljubavi zaista biti, saznaćemo narednih dana.


Poslednje momente do proglašenja Šibečanka je provela očiju crvenih od suza, što zbog razgovora sa ocem, što zbog reči koje je tokom večeri čula od Nemeša. Proglašenje pobednika dočekala je ne verujući, pitajući da li je to istina.

Tačno u 23.23 završeno je glasanje za pobednika „Velikog brata“. Minute pred proglašenje obeležio je nastupa benda Tončija Huljića i Petra Graša. Neposredno pre toga Antonija je u „otpadu“ razgovarala sa Duškom i Marijanom. Marijana je, očiju punih suza, rekla da više ništa ne zna šta da očekuje šta će biti, čak i ako pobedi, a za Nemeševu izjavu tokom izbacivanja superfinalista je rekla da je „nož u srce“.

Posle Soraje i Brendona, kuću Velikog Brata napustio je i - Horvat. U igri za 104.000 evra ostali su samo još Marijana i Duško, a ko će od njih dvoje biti pobednik ovogodišnjeg serijala znaće za manje od 15 minuta.

Vidno razočaran, Horvat je rekao da će iz kuće najviše pamtiti ljude i da su mu svi bili dragi.

- Mislio sam da imam šanse za pobedu jer sam imao dosta zanimljivih situacija, nikad nisam bio nominovan...- iskreno je sumirao Horvat. - S druge strane, znao sam da će se ženska publika poistovetiti sa Marijanom i da će glasati da ljubav pobedi. Znao sam i da će Duletova priča "sa sela sam nemam puno para" isto upaliti, tako da namam pojma.

MARIJANA PLAKALA
Marijana se rasplakala kad je čula i videla u publici svog oca. - Mala moja voli te tvoj tata. I imas punu našu podršku - bile su reči na koje se Šibenčanka rasplakala.
I Dule je imao podršku njegove čuvene Radojke, a u publici su bile i ćerke, sestre...
Pre Horvata je izbačen Brendon.

- Dobro je što sam izbačen, postalo je mnooogo dosadno - rekao je Brendon, po izlasku iz kuće i objasnio zašto mu je favorit Marijana: Bila je iskrena. Bila je ono što jeste. Nije imala masku i zato je bilo lako komuncirati sa njom.

Soraja je po izlasku iz kuće rekla da nije nasilna kako se o njoj pisalo i pričalo dok je bila u kući, demantovala je i čuvenu priču da je jednom prilikom u avionu ošamarila čoveka. Oktrila je i da nema dečka, da ga nije imala ni kad je ulazila u kući, a na Marijanino insistiranje - da prizna ko je bio najbolji "frajer" u kući, Soraja je ostala neumoljiva.

Inače, na početku večeri, voditeljka Antonija je ugostila je sada već bivšeg ukućanina Nemeša.

GOSTI
Posetioce i milionsku publiku već su zabavljali Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Severina i JK.
Plavokosa pop pevačica otpevala je novu pesmu "Gospodine" i izazvala salvu zvižduka priznanjem da navija za Marijanu.
Severina je premijerno izvela letnji hit u najavi -"Bred Pit".
Prema nezvaničnim informacijama, sve pevačice su imale dogovor sa organizatorima da ne daju izjave novinarima, već da samo otpevaju po neku svoju pesmu.
Jelena Karleuša se pojavila sa novom, nešto tamnijom bojom kose, kao "plava Šeherzada" i rekla da i ona navija za - Marijanu.
- Odličan je osećaj izaći u stvaran svet i postati svestan svega - rekao je Nemeš. - Najvažnije mi je da su prijatelji ostali uz mene.

- Šta ti je mama rekla - htela je da zna Antonija i verovatno i svi koji su pratili romansu koja je obeležila ovu sezonu VB.

- Jedva me je dočekala - odgovorio je Nemeš.

Na opšte iznenađenje Nemeš je rekao da je došao da čestita Marijani - "najvećoj glumici u ovom rijalitiju" i da mu je žao što nije "podigao tepih da vidi sve što je trpano ispod njega"! Ovo je bilo u toliko čudnije što je, samo nekoliko minuta ranije, Nemeš novinarima rekao da će zaista podržati svoju dragu.

- Najviše zla u kuću naneo sam samo sebi - zvučao je "otrežnjeno" Nemeš. - Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to živeo kao romantičnu dramu, a sve je ispalo komedija zabune.

********************

PITANJA BIVŠIH UKUĆANA

Marijana, Duško i Horvat odgovarali su na pitanja svojih nekadašnjih sustanara,a najneprijatnija su bila upućena Šibenčanki.

Tako je Tamara pitala Marijanu - šta bi ona rekla svojoj ćerki, ako bi za deset godina ušla u kuću VB sa istim scenariom kao i ona; Nikolu je zanimalo - da li je imala srećan brak, a Bojana je htela da zna - hoće li joj muž oprostiti sve?

- Ćerki bih rekla da sluša svoje srce. Ništa joj ne bih zamerila - odgovorila je, na ivici suza.- Ne očekujem da će mi biti oprošteno.
 
Natrag
Top