Marijana će morati s mužem da deli pare

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.965
Pobednica Velikog brata vraća se u rodni Šibenik

Marijana će morati s mužem da deli pare


Izvor: Blic Marija Radojković | 29. 06. 2011. - 00:02h

ŠIBENIK - Marijana Čvrljak je kao pobednik „Velikog brata“ osvojila 104.700 evra, a hrvatski pravni eksperti su već počeli da se bave time da li će ona taj novac morati da podeli sa suprugom Ivanom, s obzirom na to da još nije definisan njihov bračni odnos.

153370_kiza8601_f.jpg


Pobednica Marijanja nije pokazala posebnu radost: Nagrada će morati da se deli

Ako se budu strogo držali prava, Marijana će morati da podeli novac. Naime, prema pravnim načelima, sve novčane nagrade dobijene u igrama na sreću i kvizovima spadaju u bračnu tekovinu, dok u to jedino ne ulaze nasledstvo, pokloni i autorska dela. S obzirom na to da se spornih 104.700 evra smatra bračnom tekovinom, Marijana će ostati bez pola novca.


Nemeš doneo pobedu

Gledaoci su Marijani proteklih mesec dana davali najveći broj glasova, piše portal Index.hr. Uoči finalne emisije poredak superfinalista prema broju glasova bio je sledeći: Marijana, Horvat, Duško, Brendon, Soraja. U trenutku kad ju je Nemeš ostavio pred kamerama, Marijana je bila druga. Ali prema rezultatima glasanja koje je Index dobio iz produkcije, po završetku Nemeševog obraćanja, došlo je do obrta - napuštena Marijana je dobila ogromnu podršku. Broj njenih glasova skočio je osam puta!

- Pokretanje brakorazvodnog postupka nije relevantno, važno je jesu li supružnici u određenom trenutku još bili u bračnoj zajednici. Postoje primeri da su partneri formalno u braku, iako bračna zajednica već godinama ne traje i obrnuto, da je pokrenut razvod, a da bračna zajednica i dalje funkcioniše - ispričala je za „Jutarnji list” doktorka Irena Majstorović, sa Katedre za porodično pravo zagrebačkog Pravnog fakulteta.

Marijana će svakako na sudu morati da dokazuje da li je bila u braku tokom uručivanja nagrade, a u njenu korist bi jedino moglo da ide to što je njen suprug pokrenuo razvod braka...

153904_zabbrat01_hs.jpg

Iz vremena velike ljubavi: Marijana i Nemeš


Inače, ni dva dana posle kraja „Velikog brata“ Nemeš i Marijana se nisu čuli, ni videli.

- Razočarana sam u njega, ali i zbunjena jer ne znam šta se desilo. Nismo se videli. Volela bih da se vidimo i da porazgovaramo - rekla je slobodoumna Šibenčanka.

Muzičar iz Požarevca je rešio da se ne javi Marijani, ali ni medijima i poručio zainteresovanima da će biti dostupan za komentar tek kada se vrati sa godišnjeg odmora - u drugoj polovini jula.
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Koliki muževi hodaju okolo ko kapitalci... za džabe. Ovaj srećko će da dobije 52.000 evrića za svoje... pa nek su ko u jelena... šta ima veze.

Nego Crvena otkud tebe, nisam te viđao ovde ranije? :lol:
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Rialiti nakon rialitija

Ivan Čvrljak ne želi Marijanin novacIzvor: Blic | 29. 06. 2011. - 08:17h | Foto: Z.Ilić/ Screenshot YouTube

Marijanin muž otkrio je za 24. sata.hr kako planira da reši situaciju u kojoj se našao zbog suprugine preljube u Velikom bratu.

153371_kiza8664_f.jpg


Kada se rialiti završio Ivan Čvrljak je bio u Kninu, gde trenutno Marijana živi, da bi doveo ćerku Korinu da vidi majku.


154023_ivan-cvrljak_kf.jpg


Otkrio je da je Marijanine stvari izbacio iz stana u Šibeniku i da ne želi više da živi sa njom, ali i da mu nije potreban ni delić nagrade koji je Marijana osvojila u Velikom bratu.

Ivanova sestra Dragana je izjavila kako Marijani ništa ne zamera i da je pobednica ovogodišnjeg Velikog brata najviše štete nanela sama sebi.
 
Top