Mama Nada za Index otkriva što je u nedjeljnom Big Brotheru šapnula Nemešu na uho

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Mama Nada za Index otkriva što je u nedjeljnom Big Brotheru šapnula Nemešu na uho

nemestrcimami.jpg

index.hr

TIJEKOM nedjeljne live Big Brother emisije, odnosno "Balkansonga", Nemeš je u publici vidio svoju majku Nadu Nemešević te joj potrčao u zagrljaj nakon izvedbe, prilikom čega mu je ona nešto šapnula. Poznato je da mama Nada ne podržava Nemešovu vezu s Marijanom pa su po njegovom kasnijem ponašanju i izjavama mnogi zaključili da je šaputanje bilo na tu temu.


"Nije lako kad si sam protiv svih", govorio je Nemeš u ispovjedaonici Big Brotheru te pričao o svom odnosu s Marijanom i tome kako ih vani doživljavaju kao "Nemeša i Marijanu", a ne pojedince. "Imam borbu pred sobom. Ne u sebi, nego pred sobom. Oni nisu ovdje, makar gledali svaku emisiju. Razjasnit ću sve, čut će što imam reći, čut ću što imaju reći, vrlo brzo. Vidio sam im brigu i svašta nešto, milijun stvari na licima", kazao je Nemeš o svojoj obitelji i prijateljima koje je tijekom nastupa vidio u publici.

Zbunjenog i potištenog Nemeša u ispovjedaonici je čak i sam Big Brother pitao što je mama rekla svom sinu, na što je Nemeš prvo zašutio, a potom kazao: "Da me voli".


"Poljubili smo se i rekli jedno drugom da se volimo"

Što su zapravo šaputali da je Nemeš nakon toga ostao potišten, upitali smo i Nemeševu mamu, ali i ona tvrdi da je "Volim te" bilo jedino što su izgovorili. "Nismo primijetili da je potišten. Poljubili smo se i rekli jedno drugom da se volimo. Mogli ste to s usana pročitati. Za sekundu koju smo imali, to je bilo najvažnije što smo si htjeli reći. Mislite li da postoji išta bitnije?", izjavila je Nada Nemešević za Index.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top