Šta je novo?

Maloletnike iz Beograda uskoro očekuje VELIKA PROMENA koja im se NIKAKO NEĆE DOPASTI

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.126
Maloletnike iz Beograda uskoro očekuje VELIKA PROMENA koja im se NIKAKO NEĆE DOPASTI

1f8438.jpg


Maloletnicima u Beogradu bi uskoro mogao da bude zabranjen ulazak u kafiće i barove posle 22 časa! Ovo je ideja na kojoj već duže vreme radi gradski menadžer Goran Vesić.

- U većini gradova sveta maloletnici ne borave u barovima posle nekog vremena i na tome radim zajedno sa ministrima Nebojšom Stefanovićem i Rasimom Ljajićem. Da bi to profunkcionisalo mora se omogućiti obezbeđenju u tim objektima da gostima traže ličnu kartu - rekao je Vesić.

On veruje da bi eventualna ovakva odluka dobila podršku roditelja.

- Uveren sam da bi je pozdravili svi roditelji, ali i mladi kada sazru. Baš kao i da bi posle Beograda, mogla da bude primenjena i u drugim gradovima. Međutim, ima još mnogo oblasti u kojima treba uvesti red, kao što su buka, fasade i grafiti na njima - zaključio je Vesić.

Jedna slična odluka, ali o zabrani prodaje alkohola svim licima posle 22 časa, pa sve do šest ujutro, bila je na snazi od aprila 2011. do kraja 2015. godine.

Međutim, ona je ukinuta pre svega pod velikim pritiskom trgovaca koji su tvrdili da im je značajno opao promet, ali i da su morali da daju otkaze trećoj smeni radnika.

(Izvor: Blic.rs)
 
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
303
Vlasnici kafica su mocni biznismeni za koje sam siguran da ce se pridrzavati zabrane.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.126
Stara vest, napravljena na staroj verziji foruma. Probaj stil SF Sky, na njemu se sve savršeno lepo vidi. :)
 
Top