Maloletnici se izboli noževima

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Maloletnici se izboli noževima[/h]Novi Sad -- Stanje dvojice povređenih mladića koje je jedan maloletnik izbo nožem u holu srednje Mašinske škole u Novom Sadu - stabilno.


thumb-502-228.jpgPortparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin je rekla da je Branislav S. (19) iz Teslića zadobio jedan ubod nožem u desnu stranu grudi, ispod plećke, dok je Milan Š. (22) iz Rakovca zadobio šest uboda, tri u grudi i tri u stomak.
"Posle obavljene operacije stanje povređenih za sada je stabilno", rekla je Jelena Jurišin i dodala da su operisani mladići pod stalnim nadzorom lekara i da se povrede karakterišu kao teške telesne povrede opasne po život.

U srednjoj Mašinskoj školi u Bulevaru kralja Petra u Novom Sadu, kako je Tanjugu rekla portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić, jedan maloletnik je oko 14:30 izbo nožem dvojicu mladića.

Niko od učesnika ovog incidenta nije učenik te škole, a kako je na mestu napada saznao reporter Tanjuga, maloletnik koji je izbo mladiće je učenik Građevinske škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini srednje Mašinske škole.

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatijana Djurašković izjavila je večeras da je krivično delo koje se dogodilo u srednjoj Mašinskoj školi u Novom Sadu, kada je jedan maloletnik nožem izbo dvojicu mladića, okarakterisano kao teško ubistvo u pokušaju.

Djurašković je u izjavi novinarima, nakon završenog uvidjaja, rekla da će maloletnik večeras biti priveden njoj na saslušanje i da će, u skladu sa zakonom, saslušanju prisustvovati njegovi roditelji.Izvor:
B92.net
 
Natrag
Top