Malo pomoći, moliću lepo :)

Učlanjen(a)
12.12.2012
Poruka
1
Pozdrav svima,

Imam problem sa svojim lap topom ( Compaq presario je u pitanju), koristim Vistu. Pravo da vam kažem, ne znam gde je više šupalj, ni šta da mu radim. Ne mogu da se konektujem na internet, wireless- na njega su "prikacena" pet uredjaja, svi imaju net, osim naravno-mene. Uopšte ne registruje modem, pise da mi wireless nije ukljucen, kad pokusam da ga ukljucim-ne moze.
Dalje, ne mogu da ukljucim Firewall, niti mogu da deinstaliram program Screenpresso, za koji mi stalno iskace neko obavestenje.
Avg je nasao neki rootkit(NetAlp, symantec, tako nešto) koji naravno, ne mogu da uklonim.
Ne mogu da skinem neki remover sa neta, jer ne mogu ni da se kOnektujem.

I, verovatno ste dosad već shvatili, ali totalno sam tele po pitanju racunara.
Pomozite :) hvala unapred :)

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
125
Da li imas ubacene drajvere za w-lan?

Za brisanje programa preporucujem ti Revo Uninstaller Pro.
Brisi taj AVG nije to nikakav av program.Instaliraj Eset nod ili Kaspersky (moja preporuka) pa skeniraj ceo komp.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Ja bih, na vašem mestu, instalirao Win7, a Vistu, koja je potpuno prevaziđen OS, 'utukao bez milosti'.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Da vidimo, koji model Compaq Presario?
Moras reci tacan model da vidimo da li imas support za win 7, bolje je da predjes na njega.
Sto se tice resavanja tog problema, lakse je i prakticnije da uradis reinstall OS-a.

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
delim mišljenje nikolajub-a, uštedit ćeš si i vreme i živce!

pozz!

Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
Prvo iskopiraj files sa laptop-a ,koje ne zelis da izgubis zbog reinstalacije OS, na USB stick.
-Pitaj nekog druga da ti downloaduje UBUNTU 12.04 32 bit sa sledeceg linka
Kod:
http://www.ubuntu.com/download/desktop/thank-you?release=latest&bits=32&distro=desktop&status=zeroc
a zatim da ti nareze CD.
-boot laptop pomocu tog CD-a
-ostalo je lako...pokusaj da instaliras sam, nema sta mnogo da pogresis.
Dobices besplatnu verziju UBUNTU operativnog sistema, jednog od najpopularnijih Linux sistema, dzabe, nikada vise neces imati problem sa virusima i naravno imaces sve programe dzabe. Ima li bilo sta bolje od toga?Nema.
Srecno

Natrag