Mališani pripremili iznenađenje za dame

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]"Zelenilo" i mališani pripremili iznenađenje za dame na Cvetnom trgu[/h]






Beograd - JKP „Zelenilo Beograd“, povodom 8. marta organizuje poseban događaj na Cvetnom trgu od 10.45 sati, zajedno sa decom iz vrtića "Biser"- PU Vračar i JKP "Parking servisom".


698450-peperomia.jpg



- Kako „Zelenilo-Beograd“ zna da su deca budućnost kojoj u svakoj prilici treba poklanjati posebnu pažnju, ona će svoje likovne radove, čestitke i druge poklone, zajedno sa nama, deliti našim sugrađankama - kažu u "Zelenilu".

Pored toga, "Zelenilo Beograd" će 8. marta, obradovati sve građane, jer će u svojim prodajnim objektima, u prodavnicama na Cvetnom trgu, na Kanaravom i Banovom brdu imati najpovoljniju i najnižu ponudu, kako saksijske, tako i rezane robe.

Na Cvetnom trgu, biće postavljena i dva punkta, na kojima će građani moći da se informišu i od inženjera "Zelenila" dobiju korisne savete u vezi sadnje, gajenja i nege sobih biljaka.

Ove godine 18 žena, koje rade na poslovima parking kontrolora, u JKP "Parking servis" dobiće od "Zelenila Beograd" na poklon cveće kao mali znak pažnje.

Oni koji budu kupili cveće u iznosi preko 1.000 dinara dobiće na poklon knjigu "Cvetni bonton" koju je napisala Dragana Tucović Baranac, pejzažni arhitekta "Zelenila".

Događaju će prisustvovati v.d. generalnog direktora ovog preduzeća Vladimir Bogićević i direktor JKP "Parking servis" Boban Kovačević.

- Osmi mart je dan kada se obeležava istrajnost ženskog pokreta da postanu vidljivije u društvu. Ali to je samo jedan dan u godini kada se podsećamo toga, na ravnopravnom tretmanu i priznavanju ženskog doprinosa razvoju naše civilizacije treba da radimo svi svakodnevno - kažu u "Zelenilu".


Izvor:
24sata.rs

 
Natrag
Top