Šta je novo?

Mališani na Adi napravili kuću za Sneška

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Zima, zima, pa neka je:
Mališani na Adi napravili kuću za Sneška Belića
[/h]
Beograd - Mališani iz vrtića "Sveti Sava" sa Čukarice, koji su se danas okupili na Adi Ciganliji, napravili su veliku kuću za Sneška Belića, a potom odmerili snage u nezaobilaznoj zimskoj radosti, grudvanju.


591191-snesko3.jpgPreko 20 mališana ovog beogradskog vrtića, u jednočasovnoj igri na snegu je pokazalo da zima nema zube, pa su se odmah bacili na posao pravljenja Sneška.

Sneg je bio neposlušan, pa su deca pokazala svoju kreativnost i Sneška pretvorila u kuću. Kako bi kuća dobila pravi izgled, u pomoć su pritekli zaposleni u JP "Ada Ciganlija".

S obzirom da je Ada Ciganlija poznata kao mesto dobre zabave i rekreacije, želeli smo da tu tradiciju održimo i tokom zimskih meseci, tako što smo našim najmlađim sugrađanima organizovali dan u prirodnom okruženju, na čistom vazduhu. Radost i osmesi dece najbolje govore šta za njih predstavlja zabava na snegu – rekao je Aleksandar Stamenković, direktor JP "Ada Ciganlija".

Današnje snežno druženje samo je početak dinamične zimske sezone na najpopularijem beogradskom izletištu, jer ljubitelje zimskih sportova uskoro očekuje i otvaranje najvećeg besplatnog klizališta na otvorenom.Izvor:
24sata.rs
 
Top