Šta je novo?

Mali sajam rukotvorina 2. jula na Terazijama

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.129
Mali sajam rukotvorina 2. jula na TerazijamaIzvor: Blic G. A. | 28. 06. 2011. - 14:25h

Mali sajam lepih rukotvorina „Harmoni“ predstaviće se Beograđanima 2. jula od 14 do 21 sat na prostoru jednog od najlepših beogradskih platoa, na Terazijama u blizini Terazijske česme. Prostor će biti delimično pokriven u slučaju da padne kiša, a posetiocima će biti dostupan i šank sa sajamskim cenama pića.

153806_plakat-harmony-srbijateks_f.jpg


- Za izlagače je obezbeđeno pet vrsta izlagačkog prostora – stolovi, rafovi sa policama, štenderi (za garderobu i kao način postavke panoa), mrežaste lutke pogodne za razne vrste instalacija i lutke u čovekovoj prirodnoj veličini. Kroz ove nove mogućnosti izlaganja nadamo se da ćemo uspeti da na najbolji način predstavimo rukotvorine i sam izlagački prostor kao celinu podignemo na viši nivo - kažu organizatori.


U saradnji sa Srbijateksom, obezbeđen je i otkup radova za potrebe dalje prodaje u njihovim prodavnicama. Stručnjaci ove firme odlučiće koji komadi će biti otkupljeni, a budžet odvojen za ovu priliku iznosi 100.000 dinara.


- U saradnji sa klubom “Omladina pokreće akciju” planiramo da predstavimo i nekoliko bendova u kojima je zastupljeno žensko autorstvo, a kao vid pozitivne diskriminacije u sklopu Femix projekta. Koncerti će na pravi način upotpuniti ovaj događaj i privući dodatnu publiku. Bendovi koji ce nastupiti su Resound, Zhizon, Ženski pevački sastav Moba, Ventolin, Marko Gajić i Flipout, a DJ podrška Eufrat (Prtee Bee Gee) i Femix DJ set by Aleksandar Gubaš - najavljuju organizatori.
 
Top