Majkrosoft: Šteta od piraterije u Srbiji 99 miliona dolara

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
99 miliona dolara ! Koliko to godina ,onda,još moramo svojeručno da "naplaćujemo ratnu odštetu" na ovaj način da bismo namakli sve one desetine milijardi dolara (o životima i radioaktivnim izotopima unetim u eko-sistem i da ne govorim) koje su nas on i njegovi sunarodnici koštali počev od 1990,a naročito 1999.godine ???
 
Član
Učlanjen(a)
23.12.2009
Poruka
1
Kandidat za Evropsku Uniju - Srbija na brdovitom Balkanu

Bez obzira što je piraterija zakonski kažnjiva, pojedini se ljudi godinama nekažnjeno bave ovim veoma unosnim poslom i to u strogom centru grada na očigled mnogobrojnih prolaznika ( kupaca ) i svih inspektorskih službi ove zemlje. Ja zato glasam da se piraterija u Srbiji legalizuje jer je očigledno da mi Srbi ne poštujemo nijedan Zakon, a pogotovu onaj deo Srba koji je placen da štiti taj isti Zakon.S obzirom da ne postoji volja samog naroda da se bavljenje piraterijom kazni onda je bolje da se ona proglasi legalnim poslovanjem i na taj nacin bar ce se smanjiti korupcija inspektorskih sluzbi sto je u principu najveci problem ovog drustva u kojem zivimo
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
svi pricaju o evropi, e dobro . neka mi daju posao sa evropskom platom ,evropski standard zivota i onda mozemo pricati o kupovini legalnog softvera , muzike i kojecega. dok god to nevidim i ne osjetim susku u dzepu crysis skida i skidace, al rasturat po ulici nece ( jer to je piraterija).
 
Natrag
Top