mail.ru kupnja računa

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
189
dobar dan.
Postavio sam jednu temu pa se "zaneo" u njoj i raspiso o nećem sasvim drugom nevezanom za tu temu , a opet povezano.
Radi se o kupnji prostora na mail.ru za skladištenje podataka.
Da bi otvorio račun na mail.ru trebam telefon, a moj ne prolazi.
Da bi kupio tuđi mail.ru račun, uglavnom trebam imati kriptovalute.

Pitanje:
Ima li tko iskustva sa kupovinom mail.ru računa?
Ako ima da mi opiše ovdje kako je uspio.
hvala

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
189
to sam prvo napravio i nema o tome ništa na serbianforumu. Izbacuje mi o prostituciji, djevojcicama sa višim IQ od ajnštajna, knjige ali ništa o mail.ru

Snimka zaslona 2026-04-23 123058.jpg

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.850
Mного Руса доселило се на Балкан, посебно у Србију. Пробај преко њих да то регулишеш, они теби руску сим картицу и плаћање у Русији а ти њима тамо кеш?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.850
Upiši mail.ru iskustva i čitaj.
Искуства у коришћењу су једно а како се регистровати ван Русије сасвим нешто друго. Ја користим руски облак од почетка 2013, када су делили по терабајт бесплатно. Многи су били скептици, оно, ма дај, Русија и облак, 100% превара! Ево, већ пуних 13 година не само да користим него сам на акцијама прошири за мале паре капацитет на 2 терабајта и презадовољан сам јер ми на телефону аутоматски шаље све снимке са камере, било фото било видео. На компјутеру ми стоји као физички диск и са добрим интернетом, тешко га је разликовати од физичког диска.
Једном речи, одличан!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
189
Idem naći neku ruskinju između 45-50 godina. Ali kakve sam sreće dopast će me ukrajinka umjesto ruskinje

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.850
Idem naći neku ruskinju između 45-50 godina. Ali kakve sam sreće dopast će me ukrajinka umjesto ruskinje
И ја сам тако, давно, скоро пре 20 година тражио неку крековану верзију програма и потрага ме одвела на руске форуме а тамо гомилу реклама за сајтове за упознавање са Рускињама и, шта рећи, два брака у Русији и одавно сам њихов држављанин.

Natrag