Magnet za nevolje?

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
ova tema me podsetila na onog samoubicu iz alan forda koji je pokušavao da se ubije ali nikako da uspe u tome.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ja sam magnet za budale :vorred:

šta ćeš :dntknw:

takav ti je posao.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ni sada mi nije nista lakse..vidim da ima neko sa kim saosecam jako..macence potpuno te razumem sta si htela da kazes..i ja sam magnet za budale..uvek bila i ostala..ako me neka i zaobidje ..drugu nadjem sama..:)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da li ponekad osecate da vas nevolje prate..nista od ruke ne ide..nemate srece bas nikako..ako ima samo jedan golub na nebu.. da ce se unerediti od svih ljudi u parku bas na tvoju glavu?Da li osetis da si jednostavno magnet za nevolju..iako hoces sve lepo da uradis ..uvek negde pogresis? Sta mislis..imas li srece ili si bas baksuz..magnet za nevolje..?

Takvi smo ti mi...blizanci ...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ima dana kad mi ništa ne ide od ruke, kao da je sve protiv mene, ali, generalno, mislim da mogu reći da imam sreće...

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Da li ponekad osecate da vas nevolje prate..nista od ruke ne ide..nemate srece bas nikako..ako ima samo jedan golub na nebu.. da ce se unerediti od svih ljudi u parku bas na tvoju glavu?Da li osetis da si jednostavno magnet za nevolju..iako hoces sve lepo da uradis ..uvek negde pogresis? Sta mislis..imas li srece ili si bas baksuz..magnet za nevolje..?
Naravno bas 5 jula.

Natrag