Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja ne mogu ovako da raspakujem, mountovo sam igru preko UltraISO jer mi daemon bilo koja verzija po.ebe rezac i uradio sve kao sto si napisao, pokrenem phoeniks, idem na Instruments - SID Unpacker (SimPack-GUI), Scan a SIM-file, nadjem mountovan image fail imafia 2 i dvoklikom na njega otvaram -Mafia II_disk1.sim..
ovaj fail ne mogu da otvorim; napise mi novu poruku "No Such AppID. "50131" -(previous)" ispod imam ok i onda mi tako izbacuje sve do 50154
posle opet novi prozor u kom pise "Unknown GCF ID list (for this moument): i onda opet redom oni brojevi.
jel ja negde gresim,ili... ???
Mozes da skines skidrow krek mozda ce da prodje a i imas mafia 2 skidrow pa mozes to da skines 5gb samo
Neda mi druze da je instaliram ovaj glupi steam, kako da krekujem dok ne instaliram to ne moze![]()
neda mi uspeo sam da dodjem do onog dela kada trazi serijski broj a njega nema
izgleda da mora da skinem tu SKIDROW mafiu2 pa da krekujem sa njenim krekom... jeeee opet skidanje![]()
Neda mi druze da je instaliram ovaj glupi steam, kako da krekujem dok ne instaliram to ne moze![]()
neda mi uspeo sam da dodjem do onog dela kada trazi serijski broj a njega nema
izgleda da mora da skinem tu SKIDROW mafiu2 pa da krekujem sa njenim krekom... jeeee opet skidanje![]()
sa kojim si krekovao evo ja probao da krekujem sa ovim v3- krekom probao i radi ok ali sad ne mogu da igram moram da bezim ali kad se vratim nema spavanja hehehe)