Šta je novo?

Madonin progonitelj pobegao iz duševne bolnice

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Madonin progonitelj pobegao iz duševne bolniceIzvor:
Blic.rs

Robert Djui Hoskins koji je osudjen zbog proganjanja i prećenja pop pevačici Madoni 1990-tih, pobegao je iz kalifornijske bolnice za mentalno zdravlje, saopštila je policija u Los Andjelesu.


196185_mdf57258_f.jpg
Hoskins (54) osudjen je na 10 godina zatvora 1996. godine nakon što je uhapšen zbog upada na Madonin posed i pretnji da će joj prerezati vrat.

Madona je svedočila tokom sudjenja Hoskinsu rekavši da je imala noćne more zbog beskućnika iz Oregona nakon što ga je videla blizu svoje kuće 1995. godine. Ona je na sudu izjavila da joj je njen telohranitelj rekao da je Hoskins tvrdio da je ona trebala da bude njegova žena i da ''ako on ne bude mogao da me ima, on će mi prerezati vrat od uveta do uveta''.


Dok pevačica nije bila kod kuće kasnije iste godine, Hoskins je preskočio zid njene kuće i uskočio u njen bazen, a na njega je pucalo njeno obezbedjenje.
Nakon toga on je odveden u zatvor, a kasnije je poslat u kalifornijsku bolnicu. Kada je konačno pušten, uhapšen je ponovo u julu 2011. godine i poslat je u drugu bolnicu za mentalno obolele u Los Andjelesu.


Hoskins je neopaženo pobegao iz bolnice prošlog petka i od tada nije vidjen. Policija ga opisuje kao visoko psihotičnu osobu sa nasilničkim tendencijama kada ne uzima lekove.
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Pronađen odbegli Madonin progonitelj


Izvor:
Novosti.rs


Progonitelj poznate pop zvezde Madone, Robert Hoskins, koji je pre nedelju dana pobegao iz psihijatrijske bolnice u kojoj se nalazio, uhvaćen je i vraćen je na lečenje.i-madona_310x186.jpg
LOS ANĐELES - Progonitelj poznate pop zvezde Madone, Robert Hoskins, koji je pre nedelju dana pobegao iz psihijatrijske bolnice u kojoj se nalazio, uhvaćen je i vraćen je na lečenje.
Policija je Hoskinsa pronašla u blizini bolnice Norvok u kojoj se prethodno lečio.
On je postao poznat javnosti nakon što je pre petnaest godina upao u Madoninu kuću, pošto joj je prethodno mesecima pretio i pratio je.Poznatu pevačicu su tada spasili njeni telohranitelji koji su pucali i ranili Hoskinsa u nogu.


On je posle suđenja upućen na lečenje u psihijatrijsku bolnicu uz ocenu da može da bude veoma nasilan ako ne uzima lekove.
Madona je na suđenju rekla da je Hoskins govorio da ona mora da bude njegova supruga, jer će je u suprotnom ubiti.
 
Top