Macka ili kuce?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Mačka je manja, lakše nauči da vrši nuždu na jednom mestu (i ne mora da se izvodi napolje da bi to radila). Ali, i mački i psu je potrebno da izlaze napolje. Pas je privrženiji, pa ga je lakše kontrolisati napolju. Preporučio bih ti psa. A i mnogo čećše ljudi drže kuče u stanu nego mačku, baš zbog odanosti (pas se vezuje za gazdu, a mačka za teritoriju). Mada, ima i kućnih mačaka (pročitaj Pre kupovine mačke).
 
Član
Učlanjen(a)
16.05.2011
Poruka
8
Ja bih ti savetovala ipak macku. Ukoliko imas vremena da joj se posvetis. Naravno slazem se sa belja91 moras se dobro raspitati koju ces rasu uzeti jer sve macke imaju razlicite karaktere. Macke koje zive u kuci, tj po dvoristu cesto se izgube i imaju vece sanse da dozive neku nesrecu, nego on koje su u stanu. Nisu zahtevne, lako se nauce na pesak, treba im manji prostor nego psu. Ja planiram da uzmem neku malu macu jer sam prosto zaljubljenik u ove zivotinjice :)
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
0
pa,sve zavisi od tvojih mogucnosti,psa moras izvoditi ali je zato verniji,macka je umiljata nisu toliko velike kao psi(odredjene rase) :)
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2013
Poruka
34
Ako mene pitas, kuca. Iako volim i mace, ali psi nekako vise odgovaraju mom temperamentu.
 
Učlanjen(a)
12.11.2013
Poruka
4
Eh pa to zavisi ko sta voli neko ko voli mace drzace mace a ko voli kuce napisace naravno kuce.
 
Član
Učlanjen(a)
01.10.2011
Poruka
63
Ja vise volim pse tako da definitivno bi se odlucila za manjeg psa ako zivim u stanu kao na primjer pekinezer pudlica
 
Učlanjen(a)
27.08.2013
Poruka
3
Ovde postoji jedan uporedni prikaz prednosti i mana drzanja macke ili psa. Licno, ja vise volim macke. Neko kaze kako su macke opasne, kako nikad ne znas sta o tebi misle, ali ja volim macke jer su graciozne i naprosto prelepe u svom nastupu. http://petface.net/petopedija/?par=14
 
Natrag
Top