Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Mačak-vidovnjak predvideo pobednika utakmice Rusija-Saudijska Arabija

  • Začetnik teme Zoran_
  • Datum pokretanja
Zoran_

Zoran_

VIP
#1
Mačak-vidovnjak predvideo pobednika utakmice Rusija-Saudijska Arabija


Mačak-vidovnjak Ahil iz Sankt Peterburga predvideo je pobedu ruske reprezentacije u prvom meču Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine između Rusije i Saudijske Arabije.


Ispred mačka su stajale dve činije, od kojih je svaka bila oslikana zastavom jedne od zemalja. Malo razmislivši, mačak je izabrao činiju sa ruskom trobojkom.

Mačak Ahil uspeo je tačno da predvidi rezultate tri od četiri utakmice Kupa konfederacije održanih u Sankt Peterburgu. Ove godine on je uporno trenirao, učestvovao na javnim događajima i sada je spreman da predviđa rezultate utakmica tokom čitavog turnira.

Svetsko prvenstvo u fudbalu biće održano od 14. juna do 15. jula u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu. Na prvoj utakmici 14. juna sastaće se reprezentacije Rusije i Saudijske Arabije na moskovskom stadionu „Lužnjiki“. Glavni sudija na utakmici biće Argentinac Nestor Pitana.

sputnik
 

Top