Šta je novo?

Luna cerade i tende

Učlanjen(a)
19.01.2020
Poruka
57

Proizvodimo sve vrste cerada. Cerade za šlepere, rolo bočne cerade, cerade za kipere, kao i cerade za autoprikolice i kamionske cerade za kamione za posebnu namenu. Providnu foliju za zatvaranje terasa. Sve vrste tendi. Prekrivače i tende za sve vrste čamaca. Prekrivače za bazene, strunjače, i još mnogo toga od PVC ceradnog platna kao i od impregniranog akrilnog platna.

Luna Cerade d.o.o. Novi Sad je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA Novi Sad. Tradiciju i iskustvo koje se nadograđivalo preko 70 godina sada želimo da unapredimo i prilagodimo modernim zahtevima tržišta. Dakle u našim rukama se nalazi znanje, sedamdesetogodišnje iskustvo i ogromna želja da se sve to uskladi i objedini kroz kvalitet proizvoda i usluga koje želimo da ponudimo našim klijentima...


Cerade se danas koriste u razne svrhe. Ipak, neka njihova glavna namena je u izradi zaštitnih cerada za kamione i druga transportna sredstva, na primer u železničkom saobraćaju, cerade za vagone. Kao i u rečnom i pomorskom saobraćaju, bilo kao zaštita za teret, ili kao zaštita putnika od kiše i sunca. Takođe, cerade imaju svoju široku primenu u zaštiti stvari i proizvoda od vremenskih prilika koji nisu u postupku transporta, već su lagerovani bilo u magacinima ili na otvorenom prostoru. Takve cerade nazivamo pokrivnim ceradama.

luna_cerade_polukruzne_tende.jpg


Luna cerade
 
Top