Luda noć u kući VB

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Luda noć u kući VB

Reporteri Novosti online jednu noć iza kamera popularnog rijalitija: Sve teče po planu, Marijana i Antonija zabavljaju publiku između reklama, bivši ukućani složni i zadovoljni.​

novosti

spek%20bra_310x186.jpg

- Prođite ovuda, stazom desno, pa do šume, idite još malo i videćete kuću Velikog brata –uputio nas je momak iz obezbeđenje.

U mraku od kojeg klecaju kolena ništa se ne čuje, kao da na kraju staze nikoga nema, ali kako smo bili sve bliže kući u kojoj se odigrava popularni rijaliti čuje se najzad nešto - glas voditeljke Marijane koja zasmejava publiku dok traju reklame. Ona i koleginica iz Hrvatske, Antonija, su očito zaslužene za dobar provod ne samo gledaoca pored malih ekrana, već i publike koja se zdušno smejala na komentare dve voditeljke.


U noći kada se stanarka Ema vratila u šou, a Radašin zauvek napustio takmičenje, padala je kiša. Dečko iz obezbeđenja nam je otkrio da voditeljka Marijana ima veliki strah od grmljavine, na njenom licu se to ipak nije primećivalo dok je čekala da joj daju znak da je u programu.

Šou je mogao da počne. Kamere, reflektori, glasna muzika i vrištanje najvatrenijih fanova rijalitija, početak isplaniran do detalja. Osim kiše, sve je išlo kako treba.

- Ovde je mnogo drugačije kada nije kiša – rekao nam je dečko iz publike. – Dolazim ovde stalno, gotovo svake nedelje. Prijatelj sam sa Nemešom, pa dolazim da ga podržim , ali znam da neće još da ispadne. Ipak, ovde sam zbog provoda koji je odličan.

Iza scene potpuna suprotnost - mir i tišina. Kažu zbog koncetracije. Svuda osim u velikoj konferencijskoj sali. Žamor, gužva i jurnjava - šminkerke, stilisti, frizeri završavaju poslednje pripreme starih ukućana . Tu su i novinari.

Mila, Dragana, Tamara, Džordž, Milan i Slavica su bilo odlično raspoloženi i jedva su čekali da se sve završi kako bi otišli u kafanu da proslave ponovno viđenje. Dragana i Mila su se prvi put upoznale i odmah zbližile. Svi se ponašaju kao da su „drugari iz vojske“, jedva su dočekali da se vide.

- Odlično se slažemo, svi se čujemo telefonom, a sad smo se i videli – rekla nam je bivša ukućanka Slavica Đulejić. – Najbolja sam ostala sa Milom, Milanom i Emom sa kojom sam se čula odmah kada je izašla. To je prednost ovog rijalitija, svi postanemo prijatelji za ceo život.

Kako smo saznali, bivši stanari su bili više nego zaprepašćeni time da aktuelni ukućani nisu hteli da pristanu da vrate nekoga od njih. Svi su očekivali da će želeti Emu nazad, a na trenutnu situaciju u kući svi su odreagovali isto, kolutanjem očima. Šalili su se na račun Nemeša i Marijane, ali i na Duškov. Kažu, Duki je u strahu da negde ne pograši i da će zbog toga izgubiti sav novac.

Dok traju reklame aktuelni ukućani se dosadjuju . Stari (izbačeni) ih komentarišu i beskrajno se zabavljaju. Voditeljka Marijana odjavljuje emisiju sa „Laku noć“.

Gase se kamere i refelktori, publika odlazi. Voditeljka Antonija dolazi da nas pozdravi pre odlaska u Zagreb.
 
Natrag
Top