Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Lud osmomartovski vikend: Željko Samardžić i trbušni ples za dame,

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Pregled najzanimljivijih žurki i svirki u gradu

Lud osmomartovski vikend: Željko Samardžić i trbušni ples za dame, dolaze Varela i “Elemental“

Ovaj, osmomartovski vikend, biće pun dobrih svirki i žurki. Više dešavanja pravljeno je namenski za Dan žena kao što su koncerti Željka Samardžića i Nine Badrić, nastup trbušnog plesača iz “Talenta“ Igora Stojkovića ili žurka “Love district 2”, ali dolaze i čuvevni Kristijan Varela, “Elemental” i hoper Lil Fejm iz M.O.P.

1.jpg
Željko peva u Areni

Od većih koncerata za Dan žena svakako se izdvaja tradicionalni nastup Željka Samardžića u Areni. Uz “Grlicu” i druge hitove poznati pevač proslaviće 15 godina od prvog nastupa u prestonici. Karte su od 1.600 do 6.000 dinara.

Nina Badrić, vlasnica jednog od najboljih Ex Yu vokala, dolazi u pivnicu “Kasina” (rezervacija + 2.000 dinara), dok će se četiri novasadske dame - “The Frajle“ predstaviti koncertom „Naš prvi album sa putovanja“ u Sava centru (1.300 -1.900 din).

Ako vaša lepša pak polovina voli klasiku možete je iznenaditi i odlaskom na koncert Stefana Milenkovića u “Madlenianumu”. Naš poznati umetnik svira uz pratnju Srebrenke Poljak na klaviru, a na repertoaru su Čajkovski, Geršvin i Ravel. (1.500 do 2.700 dinara). Opet, ako više volite fado možete posetiti nastup Alfama kvinteta koji će nastupiti u Bitefu, zajedno sa St Louis bednom, koji predvodi Marko Stojanović Marakuja (250 din).

2.jpg
Trbušni plesač Igor Stojković "samo za dame" u "Brankowu"

Velika “Love District 2” žurka održaće se u Magacin depou. Dame će moći da besplatno degustiraju koktele do 23 sata, a za pultom su Hyde & Sick, Manjane & Nikola Vemić, Macro, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov (800 dinara).

One malo smelije mogu svratiti u bar “Brankow”. Veoma zanimljv, “samo za dame” performans, imaće trbušni plesač Igor Stojković, polufinalista TV serijala “Ja imam talenat“. On će između 23 i 00 časova, kad će u klub moći da uđu samo pripadnice lepšeg pola, imati specijalnu osmomartovsku tačku. Ulaz je slobodan, a posle će se za pultom menjati Ana D i Peđa Stanković.

Obeležavnju Dana žena se sa partijem “Lovely Designs” uključio i “Krug”, gde će svi dobiti besplatne koktele dobrodošlice, a dame i još neke poklone.

3.jpg
Varela predstavlja retro vinil set

Jedan od najboljih tehno di džejeva Kristijan Varela će predstaviti svoj retro vinil set sa četiri gramofona u KPGT-u. Puštaju još Veztax, Speedy, Edy C i Miloš Vujović. (karte na ulazu do 1.300) . U KC “Gradu“ je DJ Marko Milićević, poznatiji kao “GRAMOPHONEdzie” (posle ponoći 400, pre 300 din, a za devojke dž), dok je u “Tjubu” “Wonder Woman Weekend”.

Prvog dana je trebalo da nastupi DJ dama Heidi, koja je zbog bolesti otkazala. Zato je u petak “all night long” šou Tijane T, a u subotu su Ana D, Loco Baby i Lady Dee. Devojke koje dođu u klub od 23.30 do 01.00 će moći da, kao poklon za 8. mart, neograničeno i besplatno degustiraju koktele. Ulaz slobodan oba dana.

Od žurki tokom vikenda obećava i progressive house trance šou JAIA iz Francuske u petak u “Studiju 69“ (600 din), uz domaću pomoć od Dovle, Filipa Nikolaevića i Stoleta, kao i “Impact project” u subotu “Starsu“ gde su Shomy, Explain i VladEx (400 din).

4.jpg
Elemental gruva u Božidarcu

Poklonici hip hopa verovatno će se odlučiti za gostovanje Lil’ Fame-a iz M.O.P. i jednog od najboljih MC-eva današnjice Termanology-a iz Bostona, koji u “Ilegalu“ dolaze u okviru “Fizzyology” turneje (pretprodaja 800 din, na ulazu skuplje).

Ipak, oni koji više vole regionalne snage mogu svratiti na koncert “Elementala“ i “Iskaza“ u “Božidarac” (1.000 din), gde dan kasnije “Irish Stew” pravi zagrevanje za Dan svetog Patrika (500 din). Rokabili prašenje očekuje se u “Ganu“ gde sviraju Jovandeka i “Čikine bombone“, dok su “Podmorinici” “Optimal Problem”, “Tristac Orange” i “Stuttgart Online” (300 din).

Izvor: Blic Online
 
Top