Šta je novo?

Loris priznao: Ne razmišljamo o penalima

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.014
Loris priznao: Ne razmišljamo o penalima

6cafcd81562add6cccc570cab8da8ca8.jpeg


Kapiten Francuske Ugo Loris ocenio je da njegova ekipa treba da se nametne od samog početka u meču osmine finala protiv Irske.

“Moraćemo biti posvećeni od početka da bismo bili sigurni da im ne poraste samopouzdanje. Onda ćemo moći da dobro koristimo posed i svoje prednosti. Koristim reč ‘bitka’ jer britanske ekipe ulažu mnogo srca u svoje utakmice”, rekao je Loris.

Golman “trikolora” rekao je da ne potcenjuje protivnika.

“Ne mislim da smo preterano samopouzdani. Svi vrlo poštujemo Irsku. Gledali smo snimke njegovih utakmica i pokazali su neke dobre stvari. Možda će biti dodatno motivisani zbog načina na koji su se plasirali u osminu finala, što poštujemo”, rekao je Loris.

On je kazao da se tim ne sprema za penale.

“Morate biti spremni na sve jer sve može da se desi. Sve utakmice na turniru su bile neizvesne, ali naš cilj je da dobijemo u 90 minuta. Ne koncentrišemo se na penale, koncentrišemo se na utakmicu. Vodićemo veliku bitku i moramo da budemo spremni na nju, da pokažemo intenzitet, agresiju, rešenost i strast. I na individualnom i na timskom planu moramo da pokažemo svoj karakter”, rekao je Loris.

Meč Francuska - Republika Irska igra se ove nedelje od 15 sati.

(Beta)


Izvor: sport.blic.rs
 
Top