Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Lopovi, ubice i dilerke droge na izboru za mis

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Lopovi, ubice i dilerke droge na izboru za mis u kolumbijskom zatvoru


U ženskom zatvoru El Buen Pastor u Bogoti organizovan je izbor za mis. Lopovi, ubice i dilerke droge prijavile su se na takmičenje, nadajući se da će osvojiti titulu najlepše zatvorenice.Lepotice obučene u svetlucavu odeću i sa raznobojnim perjem oko vrata izgledaju kao da se pripremaju za karneval. Ipak, jedino mesto gde mogu da paradiraju je zatvorsko dvorište.

U pitanju su osuđenice iz zatvora El Buen Pastor u Kolumbiji, u kome se svake godine organizuje izbor za mis. Takmičenje je organizovalo zatvorsko osoblje, kako bi inspirisalo i oraspoložilo zatvorenice.

Zatvor sadrži devet blokova ćelija, a u svaki može da stane između 100 i 250 žena. Svaki blok bira po jednu predstavnicu koja se u njegovo ime takmiči na izboru za mis.Kostimi koje lepotice nose su ručno pravljeni, a zatvorenice moraju da sarađuju kako bi ih završile na vreme, prenosi "Dejli Mejl". Kada se sve takmičarke obuku i našminkaju, vreme je da prošetaju pred ostalim stanovnicama zatvora i čuvarkama.

Nesvakidašnji izbor za mis ujedno predstavlja i proslavu u čast bogorodice Mercedes, zaštitnice zatvora.- To što je neko napravio grešku u životu ne mora da znači da ne treba da se oseća kao ljudsko biće i kao žena - istakla je sekretarka zatvora, Virhinija Kamačo.

Na ovogodišnjem izboru pobedila je Ema Urdinola, koja je prema mišljenju žirija najlepše izgledala, kako u svetlucavom kostimu, tako i u narodnoj nošnji i večernjoj haljini.

Izvor:
Blic.rs


 
Top