Lopov odneo plen u rancu

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Thumb_Pljackabanke,fotoZoranaJevtic%283%29.JPG


BEOGRAD - Dobar dan, ovo je pljačka! Stavite pare u ranac, rekao je mirnim glasom i uz pretnju pištoljem maskirani pljačkaš radnici Erste banke.
Zasad neidentifikovani razbojnik odneo je 300.000 dinara i četiri hiljade evra u sivom rancu. Pljačka se desila juče ujutro, oko 10 sati, u ekspozituri Erste banke u ulici Ratka Mitrovića 158 na Vidikovcu. U trenutku pljačke u banci su bile samo šalterske službenice i radnik obezbeđenja, koji, kako saznajemo, nije bio naoružan.
Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je iskoristio priliku i mirno ušetao u praznu banku, kao da je klijent. S ramena je skinuo sivi ranac, stavio ga na pult, a zatim iz crne jakne izvadio pištolj, uperio ga u radnicu J. M. (29) i naredio joj da pokupi sav novac i stavi ga u ranac. Šokirana radnica J. M. ga je poslušala, dok je radnik obezbeđenja ostao da stoji kao ukopan.
S rancem punim novca pljačkaš je trčeći pobegao iz banke, dok je šokirana radnica aktivirala alarm. Za nekoliko minuta ispred banke stvorio se veliki broj policijskih patrola, koje su krenuli u potragu za razbojnikom. Radnica ga je opisala kao mladića srednje građe, neuredne brade, obučenog u crnu jaknu s kapuljačom. Nekoliko očevidaca ispričalo je policiji da su videli mladića s rancem kako nestaje između zgrada u naselju Cerak, gde mu se gubi svaki trag.



(Kurir)
 
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poruka
9
Najinteresantnije je što je ta banka imala obezbeđenje, ali kakvo. I čemu, zapravo, služi obezbeđenje?
Kada u banku uđem radnik iz obezbeđenja mi ponudi pomoć ako ne znam na koji šalter da se javim, ali zna se šta je posao obezbeđenja.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koliko sam čuo ovakvim radnicima su baš male plate tako da se ne isplati rizikovati :dntknw:
 
Natrag
Top