Lomić: Opet bih ga udario!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Lomić: Opet bih ga udario!

00020615.jpg
Fudbaler Partizana, Marko Lomić, izjavio je po dolasku sa priprema iz Antalije, gde se potukao sa saigračem i imenjakom Jovanovićem, da bi ponovo, na ističin, reagovao na provokaciju mlađeg kolege.

- Toliko me izbacio iz takta da nisam siguran da ga ne bih ponovo udario da me tako isprovocira, bez obzira na to što sam svestan posledica i što smo i dalje dobri drugari - iskren je bio Marko Lomić u razgovoru za Alo! juče na aerodromu, odmah po sletanju iz Antalije.
- Prvo, žao mi je zbog onog što se desilo. Nije trebalo da udarim Jovanovića, ali me je isprovocirao. Još jednom ponavljam, to je bila čista glupost i kajem se što sam udario Marka. Srećom, on nije stigao da mi uzvrati. Ne kažem srećom zbog toga što se plašim njegovog udarca, nego zbog toga što bi tad sigurno bio veći incident. Spreman sam da snosim sve sankcije od kluba, kojih će, siguran sam, da bude - dodaje Lomić.

Njegov imenjak Jovanović, koji je izvukao deblji kraj u tuči, odmah posle incidenta rekao je da bi sigurno uzvratio udarac da ga saigrači nisu odvojili od Lomića. Juče je bio hladnije glave.

- Tada sam tako mislio, ali sada za sve mogu da kažem da je samo jedna velika glupost, koja ne sme da se dešava u Partizanu. Klub je iznad svih nas. Već smo se pomirili, spontano i verujem da ćemo iz ovoga izaći još jači. Sankcija se ne plašim. Kakve god da budu, neću se buniti - rekao je Jovanović.

Natrag