lollipop za huawei 620s

Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
42
hahhaha niko se nije rodjen naucio, nisam nesto zainteresovan da to naucim, ja bih to svladao za pola sata da hocu, al me ne zanima, nego sam čisto onako informativno pitao da vidim imal sta stabilnije i brze od ove moje verzije.
 
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pa da ces nauciti za pola sata realno neces, hoces podici rom prateci tutorijal al neces nauciti zato sto ima tona stvari sta i kako, postupak je lagan al mala greska i brikovaces telefon. Ti ako zelis ja cu ti rado objasniti postupak ali sutra tek, sutra cu imati vremena da polako i detaljno objasnim
 
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
42
Volio bih da naucim, jer mi se jednom desilo da mi se nesto desilo sa telefona sa tim glupim android verzijama, pa mi je covjek uzeo novca, skoro pola mog telefona, sto je instalirao ponovo. Ako bi mogao da skockas neko uputstvo šta i kako treba da se odradi. Jel se može vratitti na normalu ako se brikuje telefon.
 
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
zato i kažemo mani se nečega ako ne možeš da rešiš problem. nije zapelo. nije poenta samo odraditi tutorijal . potrebno je imati u vidu sve okolnosti. šta ako krene nešto loše. alternativa.
ne uči se tako što ti neko na tacni da nešto. nego jednostavno sam dođeš do nekog odgovora. guglaš guglaš i učiš tako je najbolje.
 
Natrag
Top