Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanadu obavezno.....mozda ce meni trebati ako se preselim tamo... posto kolega sa forumaToliko za večeras ... ... Sutra radim Kanadu , zemlju prostranstva i lepote , i zemlju mnogobrojnih TV kanala Biće tu dosta posla
I aurore , ma svaka cast druze za svaku pohvalu je sve ovo sto radis.
slazem se ovo ce biti najjaca kolekcija ,najbrojnija.........koja obuhvata celi svet.........svaka cast,skoro vec sada ima 5000 loga......brojati do te cifre pa je mnogo a kamoli napraviti sve to.....kapa dole.....
ma ti koliko ćeš naučiti iz geografije zastave ove,ima da se prijaviš na Milijunaša ili PotjeruHvala Boki ... Biće tu mnogo mnogo loga ... Pa tek idu J Amerika , Azija , Afrika , Okeanija , radio ... Ja imam sačuvano u Excel-u sve kanale sa logo-ima , što iz lista , što vuče sa sajtova ... Volim da imam i da se bakćem , nebitno dali je to Španija ili Vijetnam , sve imam i čuvam godinama ... To mi je hobi , logo možda nije najlepši ali sve obuhvata a to je što meni treba jer imam sve to , pa nevolim kad fali Pozz
Za kategoriju Srbija - srpska zastava, Hrvatsku - hrvatska zastava.................Malo vremena danas , zapelo sa Kanadom oko 300 logo-a , još imena da ispišem ... Neznam što neće da otvara , i dali se još nekome dešava pa da nešto menjam ...
To sa čistim zastavama , nisam najbolje shvatio , može se uraditi da bude bela ako dobro razumem i prazno mesto za logo , ili slično ... Inače recimo " adult " kategorija iliti " zastava " biće prikladna naprimer
Za kategoriju Srbija - srpska zastava, Hrvatsku - hrvatska zastava.................
A sto se tice otvaranja rar fajlova to odavno imam problem, zip ide bez problema