Logo znaci V4

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
slazem se ovo ce biti najjaca kolekcija ,najbrojnija.........koja obuhvata celi svet.........svaka cast,skoro vec sada ima 5000 loga......brojati do te cifre pa je mnogo a kamoli napraviti sve to.....kapa dole.....

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
slazem se ovo ce biti najjaca kolekcija ,najbrojnija.........koja obuhvata celi svet.........svaka cast,skoro vec sada ima 5000 loga......brojati do te cifre pa je mnogo a kamoli napraviti sve to.....kapa dole.....

Hvala Boki ... Biće tu mnogo mnogo loga ... Pa tek idu J Amerika , Azija , Afrika , Okeanija , radio ... Ja imam sačuvano u Excel-u sve kanale sa logo-ima , što iz lista , što vuče sa sajtova ... Volim da imam i da se bakćem , nebitno dali je to Španija ili Vijetnam , sve imam i čuvam godinama ... To mi je hobi , logo možda nije najlepši ali sve obuhvata a to je što meni treba jer imam sve to , pa nevolim kad fali :) Pozz

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.08.2018
Poruka
864
Hvala Boki ... Biće tu mnogo mnogo loga ... Pa tek idu J Amerika , Azija , Afrika , Okeanija , radio ... Ja imam sačuvano u Excel-u sve kanale sa logo-ima , što iz lista , što vuče sa sajtova ... Volim da imam i da se bakćem , nebitno dali je to Španija ili Vijetnam , sve imam i čuvam godinama ... To mi je hobi , logo možda nije najlepši ali sve obuhvata a to je što meni treba jer imam sve to , pa nevolim kad fali :) Pozz
ma ti koliko ćeš naučiti iz geografije zastave ove,ima da se prijaviš na Milijunaša ili Potjeru :)

p.s šalu na stranu ovo što radiš je primjer pravog rada,ustrajnog,kapa dole

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Kod mene nesto nece da otvori ove rar fajlove, prijavljuje gresku, zato ih skidam direktno sa epg servera.
Nisam primetio da ima logoa sa cistim zastavama.
Ako ih nema onda treba i njih postaviti.
Potrebni su zbog kategorija strimova.

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Malo vremena danas , zapelo sa Kanadom :) oko 300 logo-a , još imena da ispišem ... Neznam što neće da otvara , i dali se još nekome dešava pa da nešto menjam ...

To sa čistim zastavama , nisam najbolje shvatio , može se uraditi da bude bela ako dobro razumem i prazno mesto za logo , ili slično ... Inače recimo " adult " kategorija iliti " zastava " biće prikladna naprimer :)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Malo vremena danas , zapelo sa Kanadom :) oko 300 logo-a , još imena da ispišem ... Neznam što neće da otvara , i dali se još nekome dešava pa da nešto menjam ...

To sa čistim zastavama , nisam najbolje shvatio , može se uraditi da bude bela ako dobro razumem i prazno mesto za logo , ili slično ... Inače recimo " adult " kategorija iliti " zastava " biće prikladna naprimer :)
Za kategoriju Srbija - srpska zastava, Hrvatsku - hrvatska zastava.................
A sto se tice otvaranja rar fajlova to odavno imam problem, zip ide bez problema

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Za kategoriju Srbija - srpska zastava, Hrvatsku - hrvatska zastava.................
A sto se tice otvaranja rar fajlova to odavno imam problem, zip ide bez problema

Ali sa Srpskom zastavom recimo i idu Srpski kanali , to je urađeno već Prva Plus.png

Takođe Hrvatski kanali sa Hrvatskom zastavom Nova World.png

Jedino sam razmišljao kada završim sa svim dravama i kontinentima i radiom ... Da uradim još po kategorijama , recimo "sport" da budu svi sportski kanali nevezano za države iz kojih su , i umesto zastave sportski logo sa logom kanala ... Pa tako redom , "muzika","dečiji","dokumentarni" ...

Natrag