Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
https://drive.google.com/file/d/0B0MbREWFfdikaDNvMVJNZzRpZEU/view
Svaka cast. Ali zasto imam utisak da se prelazi na logoa stranih kanala kad ja msm da nisu zavrsena ni logoa ex-yu kanala? Onako full svi kanali? Mislim da bi trebalo da se predju svi ex-yu kanali, pa onda zatim na strana. Moj predlog. Jedva cekam da se upotpune sva pa da ih pocnem koristiti.
U pravu si za domace, zamislio sam i ja tako, ali tako nije moguce, ja nemam puno vremena da jurim i preuredjujem domace, imam mnogo vecu bazu stranaca koje mogu da iskoristim u slobodno vremene bez po muke, dok je sa nasim to malo zakomplikovano, sto ne znaci da ih nece biti, samo nemam vremena, dok uradim par domacih, izbacim desetak stranih, to je jedini razlog.Svaka cast. Ali zasto imam utisak da se prelazi na logoa stranih kanala kad ja msm da nisu zavrsena ni logoa ex-yu kanala? Onako full svi kanali? Mislim da bi trebalo da se predju svi ex-yu kanali, pa onda zatim na strana. Moj predlog. Jedva cekam da se upotpune sva pa da ih pocnem koristiti.
najbolja u/p lista, imam je i slazem semislim da ce ih koristiti i Media Future kada se upotpune loga......najbolja ex-yu lista.....koja vec koristi neke stvari nastale na SF.....
Ne zurimo nigde. Samo polako. I ovo je super.U pravu si za domace, zamislio sam i ja tako, ali tako nije moguce, ja nemam puno vremena da jurim i preuredjujem domace, imam mnogo vecu bazu stranaca koje mogu da iskoristim u slobodno vremene bez po muke, dok je sa nasim to malo zakomplikovano, sto ne znaci da ih nece biti, samo nemam vremena, dok uradim par domacih, izbacim desetak stranih, to je jedini razlog.