- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Hehe...cim se trazi logo,znaci da postojišport 3 slovenacki? dal to uopste postoji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hehe...cim se trazi logo,znaci da postojišport 3 slovenacki? dal to uopste postoji?
upravo sad vidio da stvarno postoji....ali to moglo uktratko online.....pre mesac dana ga sigurno jos nije bilo....Hehe...cim se trazi logo,znaci da postoji
Postoji sve i u sd i hdupravo sad vidio da stvarno postoji....ali to moglo uktratko online.....pre mesac dana ga sigurno jos nije bilo....
ako mozes reci kod kog operatera zahvaljujem
Heheh znaci logo znake lepimo za lavor pravimo slicice i lepimo ih super lepkom extra moja preporuka je da lavor bude sto busniji radi prijema signala i gledajte gde lepite logo nemojte kad upalite tv da vam bude na srediniNajnoviji kanali u ponudi
Pogledajte prilog 48314 Pogledajte prilog 48315 Pogledajte prilog 48316
Edit:
A dobro me podseti Silver
Kanali su ponudi sa brda Avala,to je planina pored BG.Kad se spuštate sa ade magistralom pa sa leve strane.
Preporučujem za prijem ovih kanala
Pogledajte prilog 48317
Antenu Lavor sa što više cvetnih dezena jer je kao što znate cveće odličan odraz za prijem talasa.Za sad ove kanale možete gledati samo u 5D rezoluciji (širina,visina,dubina,pomeraji i naravno osećaj- toplo hladno mokro),u planu je da se vrlo brzo prebace na 9D gde će i stjuardese deliti kokice,i nećete više morati da dajete dinar baba seri.
Ugodno gledanje želi vam kapetan leta........
Pozdrav ! e da , da nezaboravim.....
Zahvaljujem
Mada ti ove sve kanala odavno Prvi imas ali da se podsjetimo nadam se da mi neces zamjeriti ???Postoji sve i u sd i hd