Član
- Učlanjen(a)
- 26.10.2009
- Poruka
- 646
Ne znam sa kim da pricam o tome ,pa sam resio ovde da pitam za savet ... Pre neki dan moja sestra je dovela njenu drgaricu iz odeljenja kod nas kuci ... i ovaj ja sam se tu upoznao sa njenom drugaricom , ceo dan smo blejali i taj fazon. Dogovorili smo se za to vece da malo pijemo i tako ... Meni se likusa svidela haos , ali nisam bas gajio neke nade . Medjutim moja sestra je meni kasnije to vece rekla da se smuvam sa njom , da je sve sredjeno ,valjda joj sam se svideo . I ja ono sav hepi xD , kupimo pice ,sve u fulu. E sad ona je popila malo vise , odvalila se bukvalno ,ja joj prisao probao da je poljubim i uspeo ,medjutim ona meni nije uzvratila.dal je to zato sto je bila odvaljena nem pojma... i na kraju nista nisam uradio. E mene je to unistilo , izbedacio sam se haos . E sad je problem sto ne mogu da je izbacim iz glave sledece juto ,samo na nju mislim . Ako moze neki savet ,posto mi se bas svidela, sta da radim ...kako da joj kazem da mi se svidja ? ... a bukvalno sam propustio dobru sansu . Svaki savet je dobrodosao ,hvala .