Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2012
- Poruka
- 429
Stalno mi je na CPU usage 100%... Molim vas pomozite mi ne znam sta da radim riknuce mi. Ovo vam je slika task managera. Komp stoji, nista ne diram, a na 100 % je. POMAZITE MOLIM VAAAAAAAS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stalno mi je na CPU usage 100%... Molim vas pomozite mi ne znam sta da radim riknuce mi. Ovo vam je slika task managera. Komp stoji, nista ne diram, a na 100 % je. POMAZITE MOLIM VAAAAAAAS
Gdje je slika....
ma nece nesto da mi je ubaci... samo da vidim sta je s tim...
ne mogu je ubaciti
Video sam ...standarndna host greska,vrlo tesko...cak i Microsoft nema protiv toga resenje,obicno se javlja kad na kompu rade programi koji se bas ne slazu i onda procesor udje u petlju i vrti u krug,obicno posle restarta racunara to nestane ,ali se posle opet vrati,moze da probas da iskljucis neke programe koji traze izlaz na net ili ako odjedanput rade dva antivirus,pa koce...ja sam vise puta imao to i nisam uspeo da resim ...sve do reinstaliracije sistema...ti moze da probas da repair komandom skeniras sistem i da ga defragmentiras ,ali tesko....za pocetak restartuj ,pa gledaj dali ce se opet pojaviti....takodje iz startupa izbaci nepotrebne programe da ti ne smetaju....