Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ljubljenje i seks umesto teretane: Koliko ćete kalorija potrošiti...

  • Začetnik teme **stela**
  • Datum pokretanja
**stela**

**stela**

#1
Seks i aktivnosti koje mu prethodni ne da su dobre za vaše zdravlje, već i za telo.

ljubljenje_i_seks_umesto_teretane_442057530.jpg&size=article_large


Zdrav seksualni život dobar je za vašu vezu, ali veza nije jedina stvar koja profitira. Seks i aktivnosti koje mu prethode jako su dobre za vaše zdravlje, a iako možda ne mogu u potpunosti zameniti odlazak u teretanu i bavljenje sportom, broj kalorija koji se troši nije zanemarljiv.

Ljubljenje - 68 kalorija po satu
Osim što će vas zbližiti, ljubljenje će vam oduzeti do 68 kalorija u satu ako to radite nežno. Ako ubacite malo strasti, rezultat će biti još bolji.

Skidanje - 8 kalorija
Nije puno, ali nije ni za baciti. Za bolji rezultat uvek možete ubaciti seksi ples dok se skidate.

Masaža - 80 kalorija po satu
Računa se samo ako ste vi ti koji masirate. U drugom slučaju možete samo uživati, ali ne I gubiti kalorije, jednostavno ne bi bilo fer.

Seks - 207 kalorija po satu
Zapravo, početna cifra je 144 kalorije, ali ako dodate strastvene uzdisaje, brojka se penje. Poza u kojoj žena sedi na muškarcu odlična je za bedra i guzu, a ako želite da sagorite još više kalorija, ne smete izostaviti orgazam.

Oralni seks - 100 kalorija po satu
I za žene i za muškarce, a žene još dodatnih 100 mogu sagoreti na… "ručnom radu".

Izvor: Index Rouge
 

Top