Ljubavne Afere

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Vasa iskustva...? :blum3: Da li ste ikada imalli aferu,avanturu,nesto za jednu noc? ;) Znam da ste imali,da li cete podeliti? :blum3:

I ja cu podeliti svoja iskustva ako tema bude zazivela ;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Da, imao sam... za svojih 32 godine i previse... wacko2

Samo sto to obicno nije imalo nikakve veze sa ljubavlju... tu se sve zasnivalo na trenutnim potrebama... yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja nisam:D
Ali mlada sam ja...mada i ne osjecam neku potrebu za tim...ne osudjujem bilo koga ko je imao...mozda dodje vrijeme kad cu i ja...:)Nije da ne bi...valja sve probati...:vorred:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Boli je dosta toga,najvise primera od po nekoliko dana,jedna je trajala nekoliko sati... Uglavnom nije bilo nekih emocija u tim avanturama,bar s moje strane.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Veruj mi, priče tipa,sitne afere osvežavaju i obogaćuju vezu su s**nje al na kub! Taman da se i zaista to zadesi, onako TRAS s neba pa u coitus, a znaš da je sve apsolutno i neopozivo neobavezno i vrlo kratkotrajno, ostaće tamo negde pozadi potiljka neki crvić koji će te samo sebi svojstveno terati na preispitivanja tipa, yeb* te kakva sam ja to osoba, pa šta mi to trebalo, pa da li mi je to trebalo... Tek da lepa stvar ne prođe sasvim nezagađena autoanalizama i bez one notorne kvariigre- superega...
A da ti ne pominjem ako ti se u (naivno misliš) prolazni copulatio još udrobe i emocije... HUH,čoveče, ali nešto što ti se učini kao mnogo dobra ideja se pretvori u nešto, što je teško opisati svim mogućim superlativima nelagode, kajanja, pogubljenosti... Da nastavljam?
Da, omanuh temu, jeste, imao sam aferica, koje su bile pa prošle, bez velikih mentalnih šteta (kondom me jel'te čuvao od onih telesnih), bivalo je i žešćih 'odlepa', kakve ne pamtim ni iz adolescentskih dana... Samo pažljivo, mnogo lepo, istina, al kako ume da se zaguli...

Poslednja izmena:
Natrag