Veruj mi, priče tipa,sitne afere osvežavaju i obogaćuju vezu su s**nje al na kub! Taman da se i zaista to zadesi, onako TRAS s neba pa u coitus, a znaš da je sve apsolutno i neopozivo neobavezno i vrlo kratkotrajno, ostaće tamo negde pozadi potiljka neki crvić koji će te samo sebi svojstveno terati na preispitivanja tipa, yeb* te kakva sam ja to osoba, pa šta mi to trebalo, pa da li mi je to trebalo... Tek da lepa stvar ne prođe sasvim nezagađena autoanalizama i bez one notorne kvariigre- superega...
A da ti ne pominjem ako ti se u (naivno misliš) prolazni copulatio još udrobe i emocije... HUH,čoveče, ali nešto što ti se učini kao mnogo dobra ideja se pretvori u nešto, što je teško opisati svim mogućim superlativima nelagode, kajanja, pogubljenosti... Da nastavljam?
Da, omanuh temu, jeste, imao sam aferica, koje su bile pa prošle, bez velikih mentalnih šteta (kondom me jel'te čuvao od onih telesnih), bivalo je i žešćih 'odlepa', kakve ne pamtim ni iz adolescentskih dana... Samo pažljivo, mnogo lepo, istina, al kako ume da se zaguli...