Ljajić: Kako Miha kaže

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ljajić: Kako Miha kaže


30. 07. 2010. 12:02h | Vesti

Adem Ljajić (18), supertalentovani fudbaler Fiorentine i mladi reprezentativac Srbije, blista na priprema kluba iz Firence koji je ovog leta preuzeo srpski trener Siniša Mihajlović.

82054_073028sa_f.jpg




Dobre igre i golovi ređaju se kao na traci. Pre nekoliko dana tri pogotka, pre toga još dva! Golove postiže iz igre, iz slobodnih udaraca, a ne zaostaje ni po broju asistencija. Od trenera Siniše Mihajlovića za sada dobija samo pohvale.

"Baš sam zadovoljan i kako radim na treninzima i kako igram na utakmicama. Jeste da su u pitanju pripreme, ali radujem se što mi dobro ide", kaže Ljajić za beogradske medije.



"U većem delu utakmica igrao sam iza špiceva, tek sam jednom bio dvadesetak minuta na desnom boku i priznajem da mi prija što trener Mihajlović veruje da mogu da pružim kvalitetne igre na više pozicija".


Iako je pre mesec-dva dana bilo glasina da će bivši fudbaler Partizana možda otići na pozajmicu, sada je već jasno da u Firenci za sledeću sezonu ozbiljno računaju na njega.
"Pričalo se tada da me je tražilo nekoliko klubova, ali mi je odmah rečeno da od toga nema ništa, da ću ostati u Fiorentini. Razgovarao sam sa trenerom Mihajlovićem, rekao mi je šta očekuje od mene, na kojim pozicijama me "vidi", pa verujem da ću dobiti ove sezone mnogo veću šansu nego prošle, kad sam tek došao u Italiju".

Poređenja sa Mihom kad su slobodni udarci u pitanju i te kako gode.


"Zna se kakav je majstor bio, trudim se da ga ne razočaram", kaže mladi as Fiorentine.


_____________________________________________________________________________________

Bio i ostao yes3
 
Član
Učlanjen(a)
23.05.2010
Poruka
30
Jedan od mnogo Srbskih talenata nadam se da ce ubrzo i da ugje i u nacionalni sostav
 
Natrag
Top