Liverpool F.C. ~ The Reds

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ja sam gotivio juve jos dok je igrao ibra za njih ali posle onog skandala sa namestanjem meceva ja mislim da oni koji navijaju za juve ne smeju nista da kazu a pogotovo nesto za chelsea!!!:blum3:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Žao mi je što tako misliš, jer kao bi bio malo bolje informisan o Calciopoliu imao bi skroz drugo viđenje fudbala u Italiji i Juventusa uopšte, ali ne krivim vas.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Pa posto nisam informisan kazi mi gde mogu da se informisem jer koliko sam ja upucen postoje dokazi da je juventus namestio sudije a isto tako postoje i snimci telefonskih razgovora!Jer po mom misljenju ti sigurno ne znas vise od tih ljudi koji su otkrili namestanje.Izvini ako gresim!:)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Pa posto nisam informisan kazi mi gde mogu da se informisem jer koliko sam ja upucen postoje dokazi da je juventus namestio sudije a isto tako postoje i snimci telefonskih razgovora!Jer po mom misljenju ti sigurno ne znas vise od tih ljudi koji su otkrili namestanje.Izvini ako gresim!:)

Nema frke care, danas u ovom boardu postavljam sve dokaze sa suda koji su objavljeni i koji nisu.

Ali moraš sve da pročitaš da bi ti bilo jasno.

Biće toga dosta.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Obrisan je, neću reći off topic, ali ovakvo (ne)sportsko ponašanje neću da vidim više na forumu! Uvrede i uopšte sličnu diskusiju ubuduće ću samo u 3 klika da obrišem...!

Nastavite temu: Liverpool ~ Crveni (The Reds)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Odlično, to treba uvesti i u ostale fudbalske teme kao što su "Chelsea ~ The Blues" i "FC Internazionale Milano"!

Natrag