Li Men: Radio sam kao žigolo

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Li Men: Radio sam kao žigolo


Tokom predstavljanja prilikom ulaska na farmu, novosadski pop muzičar i pevač Nikola Kostić Li Men spomenuo je detalje iz biografije, ali je izostavio najintrigantniji, da je svojevremeno bio glavna zvezda pornića i porno-fotografija koje su bile objavljene u seksi magazinu „Striptiz“.


lemen-v.jpg



Jedan od učesnika treće „Farme“ se davne 1998, u vreme svoje najveće popularnosti, fotografisao u lascivnim pozama sa svojom poznanicom čije se lice ne vidi, ali je zato sve ostale draži nesebično prikazala ispred objektiva poznatog fotografa i urednika pomenutog časopisa Slobodana Stankovića. Iako se na fotografijama ne vidi konkretan seksualni odnos, muzičar i njegova partnerka isprobali su veliki broj poza, a kao dokaz da se omrsio, Li Men je na kraju pozirao sa iskorišćenim prezervativom u ruci. Osim ekskluzivnih fotografija, Limen je dao i provokativan intervju, iz kojeg prenosimo najzanimljivije delove:

- Apsolutno je tačna izreka „Ne je*e ku*ac nego situacija!“ Koliko si popularan, toliko i je*eš. Čim si na bini, radiju ili na TV-u, ti si iznad običnih smrtnika bez obzira na to koliki ti je. Popularnost je pravi magnet i afrodizijak. Priznajem da je zahvaljujući ovom poslu moj broj recki impozantan. Volim da vodim ljubav, a tucam samo napaljene obožavateljke. Kad mi devojke zatraže autogram, obično ih pitam hoće li možda još nešto i obično hoće. Nekima sam skinuo i nevinost, što je težak i dosadan fizički posao. Sećam se jedne jeba*ine u Jasku, iza Vrdnika. Dobra riba me startovala i ja, mrtav pijan, kresnem je u smrdljivom toaletu. Sutra me zove, kaže da nije zadovoljna, nije htela u guzu. Toliko sam bio pijan da nisam ni primetio! Često smo pravili orgije sa obožavateljkama ili devojkama iz agencija za poslovnu pratnju. Jednom smo nas četvorica je*ali oko pet sati dve kurave. Ubili smo ih kur*evima - izjavio je Limen za „Striptiz“ i priznao da je imao i neobične sklonosti, jedno vreme je skupljao dlačice s venerinog brega devojaka sa kojima je imao seks.

- Radio sam i kao žigolo. Iz znatiželje sam otišao u agenciju „SOS pomoć ugroženim ženama“ i odmah upoznao jednu koja je bila usamljena, pa sam iskreno hteo da joj pomognem. Završili smo u krevetu i ujutro sam na stolu našao 200 nemačkih maraka i pisamce u kojem mi se zahvalila. Bavio sam se time godinu dana, podmirujući usamljene dame s dva tri snošaja mesečno.

Pošto se na fotografijama ne vidi polni organ muzičara, on je opisao veličinu, ali i neke seksualne sklonosti.

- Moj ku*ac je ni veliki, ni mali, između 12 i 15 centimetara, ko se hvali nekim kilometrima, običan je marketing. Prva riba s kojom sam imao seks imala je veliku vaginu i ništa nisam osetio. Obožavam da prodirem duboko i ako vidim da devojci prija bol, nabijem ga do kraja. Volim da čujem njen glas, kako uzdiše, jeca, vrišti od zadovoljstva što je satirem. Pali me kad mi je žena podređena kao robinja, koristio sam razne stvari da bih zadovoljio žensku požudu, sveće u obliku falusa, kineske štapiće, šaku s prstenjem... Mikrofon nisam stavljao. Ipak, nisam dozvolio da mi gurnu prst, ali bih voleo da istovremeno budem sa tri profesionalke i da što češće učestvujem u orgijama. Volim kad me grebe noktima da mi krv curi, pale me devojke sa ogromnim sisama...

Izvor: Alo
 
Natrag
Top