LG L5 II rootovan, sta dalje?

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
121
Rootovao sam ovaj telefon i hoce da koci, pre je isto kocio. Kad izadjem iz aplikacije nekad mu treba par sekundi da se pojavi pocetni ekran. Kad pritisnem pozive, poruke treba mu dve tri sekunde da se otvori. Sta treba da radim da bi sve odmah otvaralo?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Рутовање не убрзава телефон.
Можда си га претрпао и загушио. Почисти сувишне апликације, види која ти ради у позадини. Ако ти и то не помогне, уради ресет подешавања или чак и хард ресет с тим што све важно са телефона прво пребаци на комп пошто све брише и враћа на фабричко подешавање.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
121
Ok da rootovanje ne ubrzava telefon. Imam dosta kojekakvih aplikacija ali ih prinudno zaustavim i opet koci. Aplikacija ne bi trebalo da je aktivna kad se prinudno zaustavi? Mislio sam, kako da poboljsam perfomanse?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Уради ти хард ресет, ко зна шта си све инсталирао и шта ти кочи телефон.

Using the hard reset aka factory reset Optimus L5 II, resetting LG E460, LG E455, LG E450

If your phone does not restore to its original condition, use a Hard Reset (Factory Reset) to initialize it.
1. Turn the power off.
2. Press and hold the Power + Volume Down key + QuickButton.
3. When the LG Logo appears on the screen, release all keys. All data will be lost!
lgoptimusl5iie640hardres.jpg

Član
Učlanjen(a)
22.07.2010
Poruka
103
Natrag