LESKOVAC - Nestala doktorka leskovačkog Zavoda

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Nestala doktorka leskovačkog Zavoda za javno zdravlje











Izvor:
Blic.rs








LESKOVAC - Primarijus Marijana Stojanović (56), zaposlena u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje, nestala je u subotu ujutru i za njom tragaju policija i njene kolege.


policija.jpg



Stojanovićeva radi u Službi za promociju zdravlja i pre nestanka je uzela bolovanje.

Pretpostavlja se da je nestala 24. marta.

- Veoma smo potreseni i naše kolege su se uključile u potragu. Dobijamo razne informacije da je, navodno, viđena u gradu, ali se posle provere ispostavi da su one neistinite - kazala je direktorka Zavoda za javno zdravlje Ivana Mitić.

Nestala doktorka živi u porodičnoj kući sa sestrom.

Marijana Stojanović nije sa sobom ponela pasoš, pa se pretpostavlja da nije prešla granicu.


Porodica Stojanović je na mnogim mestima u Leskovcu zalepila letak sa molbom da svi koji naidju na bilo kakav trag o nestanku to jave na brojeve telefona: 016-212183 i 063-8266191.
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Leskovac: Nestala lekarka





Izvor: Novosti




Policija i porodica tragaju za dr Marijanom Stojanović (56), zaposlenoj u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ). Nestala je prošle subote, od kada joj se gubi svaki trag.


Dr Marijana Stojanović


LESKOVAC - Primarijus dr Marijana Stojanović (56), zaposlena u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ), nestala je prošle subote, od kada joj se gubi svaki trag.

Nestanak je u subotu oko osam časova primetila njena sestra sa kojom živi. Prema nezvaničnim informacijama, izašla je bez novca, ličnih dokumenata i mobilnog telefona. Policija je započela potragu, a na lokalnim medijima građani se pozivaju da prijave bilo kakva saznanja o ovom nestanku. Dr Stojanović je bila na bolovanju.

- Sva prometna mesta u gradu oblepili smo obaveštenjima i već dobijamo razne informacije, ali se posle provere ispostavlja da nisu istinite - priča Ivana Mitić, direktor ZZJZ.

Primarijus dr Marijana Stojanović ima tri ćerke koje ne žive u Leskovcu. Trenutno je razdvojena od supruga . Komšije kažu da je poslednjih godina imala probleme sa depresijom.
 
Natrag
Top