Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Lepak za lepljenje kundaka od puske

  • Začetnik teme Skydive11
  • Datum pokretanja
S

Skydive11

#1
Pozdrav,kada sam hteo da napunim vazdusnu pusku,pukao mi je kundak,posto je to stara puska,i ima sentimelnu vrednost,hteo bih da je zalepim(Posto imam sve parcice).Koji lepak preporucujte koji bi mogao to dobro da zalepi?Hvala
 
pancepaki

pancepaki

#3
Lepak ko lepak neko bolji neko ne,ako izmegu ta dva dela ne dodas drvene tiple i onda zalepis nisi zavrsio stvar kako treba.Mogao si i da dodas sliku da vidimo kako e polomljeno.
 
Receptor

Receptor

Član
#4
Citiram :" hteo bih da je zalepim(Posto imam sve parcice)" . Pošto je to otišlo u parčiće onda lepo sve pokupiš, zalepiš "Momentom" (što kaže Jolemisa) pa kad se osuši lepo obradiš šmirglom od grublje prema finijoj, i na kraju lakiraš ili voskiraš pa ispoliraš pa na zid. Kundak ili drveni deo koji se raspao u parčiće zbog bezbednosti korisnika nije više za upotrebu već samo za ukras. Kod majstora da izradi novi ako hoćeš neku upotrebnu vrednost. Bilo šta da radiš prvo razmisli o bezbednosti pa onda sve ostalo, a stvarno si mogao dodati sliku. Pozdrav.
 

Top