Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

LEP GEST KSS: Hoćemo da se odužimo navijačima, besplatan ulaz za Grčku

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
LEP GEST KSS: Hoćemo da se odužimo navijačima, besplatan ulaz za Grčku

c7a18ecf1633a9544892111e88c6ec02.jpeg


Košarkaški savez Srbije želi da se u poslednjoj proveri seniorske reprezentacije pred FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (4 – 9. jul), oduži svim navijačima na podršci, besplatnim ulazom u „Kombank Arenu“ na utakmicu protiv reprezentacije Grčke, u utorak 28. juna od 20.15.

"Podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak 27. juna od 12.00 časova isključivo on line preko sajta www.eventim.rs, što vam pruža mogućnost da rezervišete i sami odštampate besplatne karte na svom računaru", saopštio je KSS.

Istog dana, od 16.00, biće moguće doći do ulaznica i na nekom od četiri prodajna mesta Eventima, koja se nalaze u „Kombank Areni“, beogradskom Domu omladine, TC „Ušće“ i Bilet servisu na Trgu Republike.

Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.

"Pozivamo sve ljubitelje košarke da napune Arenu pozitivnom energijom u prijateljskom duelu naših momaka protiv Grka i da podržimo reprezentaciju Srbije na putu ka Riju", navodi KSS.

(B. O.)


Izvor: sport.blic.rs
 

Top