Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

LEP GEST KSS: Hoćemo da se odužimo navijačima, besplatan ulaz za Grčku

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
LEP GEST KSS: Hoćemo da se odužimo navijačima, besplatan ulaz za Grčku

c7a18ecf1633a9544892111e88c6ec02.jpeg


Košarkaški savez Srbije želi da se u poslednjoj proveri seniorske reprezentacije pred FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (4 – 9. jul), oduži svim navijačima na podršci, besplatnim ulazom u „Kombank Arenu“ na utakmicu protiv reprezentacije Grčke, u utorak 28. juna od 20.15.

"Podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak 27. juna od 12.00 časova isključivo on line preko sajta www.eventim.rs, što vam pruža mogućnost da rezervišete i sami odštampate besplatne karte na svom računaru", saopštio je KSS.

Istog dana, od 16.00, biće moguće doći do ulaznica i na nekom od četiri prodajna mesta Eventima, koja se nalaze u „Kombank Areni“, beogradskom Domu omladine, TC „Ušće“ i Bilet servisu na Trgu Republike.

Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.

"Pozivamo sve ljubitelje košarke da napune Arenu pozitivnom energijom u prijateljskom duelu naših momaka protiv Grka i da podržimo reprezentaciju Srbije na putu ka Riju", navodi KSS.

(B. O.)


Izvor: sport.blic.rs
 

Top