Lenovao T400 problem

Učlanjen(a)
12.09.2014
Poruka
4
Laptop lenovo t400,monitor baca 2 slike,jednu preko druge i jedna trza,a kada ga preko Vga kabla priključim na monitor normalnu sliku baca na taj drugi monitor..
Da li je moguće da je problem sa grafičkom kartom?
Hvala..

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Ako je na monitoru slika okej onda nije do graficke , prije bi rekao da ti je displej na laptopu prikraju .

Učlanjen(a)
12.09.2014
Poruka
4
Ma ja se nadam samo da nije problem sa grafickom,ako ode grafička mogu ga i bacit :)

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Iz graficke ti dolazi slika u displej na laptop-u i kao na laptop-u nije uredu a na externom monitoru kada ga spojis sa kablom je sve okej onda 95% da je displej kod laptopa pokvaren .

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Mozda je u pitanju kabal koji povezuje ekran laptopa sa plocom u laptopu. Pogledaj da li se iza ekrana u donjem dijelu laptop mnogo grije.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Pokrenuo sam iz safe moda,ponaša se isto..

Hmm...ponadao sam se da će u VGA modu proraditi kako valja, ali biće da je tu mrka kapa i da je problem ipak hardverske prirode. Nažalost, Zmaj123 je to predvideo u startu i izgleda da je bio u pravu. Ako nisi otvarao laptopove teško ćeš to rešiti bez servisera

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Pa normalno da je displej u laptopa otiso jer je na monitoru sve okej ili mozda je samo flet otisao pa on pravi probleme .

Nosi ga u servis i kad ti kazu sta je uzmes ga od njih kupis taj dio flet ili displej i ugradis ga samo vjerovatno na netu ima pustvo za to .

Učlanjen(a)
12.09.2014
Poruka
4
Naručio sam cijeli ekran sa flet i inverterom,ali bojim se opet da je problem sa grafičkom kartom,ako je problem sa njom mogu ga i bacit jbg :)

Natrag