Šta je novo?

Lejdi Gaga popularnija od Obame

  • Začetnik teme Rekontra
  • Datum pokretanja
Rekontra

Rekontra

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.285
Lejdi Gaga popularnija od ObameAmerička pop pevačica Lejdi Gaga postala je najpopularnija ličnost na internetskoj mreži Fejsbuk, pošto je sa skoro 10 miliona fanova pretekla predsednika SAD Baraka Obamu.Lejdi Gaga ima 9,76 miliona fanova na Fejsbuku

Pop zvezda do danas ima 9,76 miliona fanova, a Obama 9,41 miliona.

Generalno najpopularnija stranica na Fejsbuku je ona posvećena pokojnoj zvezdi popularne muzike Majklu Džeksonu, koja ima 14 miliona fanova.

Obama je bio vodeći na listi popularnosti među živim javnim ličnostima, ali ga je Lejdi Gaga pretekla u poslednjih nekoliko dana.

Njen nalog na servisu za ostavljanje kratkih poruka Tviter takođe je popularniji od naloga američkog predsednika.Barak Obama se nalazi na drugom mestu po popularnosti na Fejsbuku

Obamine stranice na ova dva servisa održava njegova politička grupa "Organizujmo Ameriku".

Poruke Lejdi Gage na Tviteru prati 4,72 miliona ljudi, a Obamine 4,42 miliona.

Radi poređenja, zvanične poruke Bele kuće na ovom internetskom servisu prati "samo" 1,77 miliona ljudi.

Najveći broj čitalaca na servisu za ispisivanje kratkih statusnih poruka ima pop pevačica Britni Spirs, koju prati 5,24 miliona korisnika.


Srna, AFP 01. 07. 2010.
 
StevanBozic

StevanBozic

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Ledi Gaga i Obama presli 10 miliona fanova

Posle Ledi Gage i Barak Obama prešao cifru od 10 miliona fanova na Facebook-u

Obama okupio 10 miliona sledbenika na Fejsbuku

Američki predsednik Barak Obama okupio je deset miliona pristalica na društvenom sajtu Fejsbuk i posle pevačice Lejdi Gage i postao druga slavna ličnost sa tolikom popularnošću.

"Hvala što ste pomogli predsedniku Obami da okupi deset miliona pristalica na Fejsbuku", saopštila je politička organizacija Organajzing for Amerika, koja podržava američkog predsednika i rukovodi njegovom stranicom na Fejsbuku. "Pozovite prijatelje da nam se pridruže", dodala je ta organizacija. Pop zvezda Lejdi Gaga postala je prošlog vikenda prva živa osoba sa više od deset miliona poklonika na Fejsbuku i danas ih ima već 11,2 miliona. Profil pokojnog "kralja popa" Majkla Džeksona okupio je više od 14 miliona obožavalaca. Lejdi Gaga je uspešnija od Obame i na društvenom sajtu Tviter sa 4,79 miliona sledbenika, dok ih Obama ima 4,47 miliona. Pevačica Britni Spirs na Tviteru ima više sledbenika i od Lejdi Gage i od američkog predsednika - 5,28 miliona.
 
Top