Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

LED baterijska lampa - kako sad povezati ovo?...

  • Začetnik teme ShoneeX
  • Datum pokretanja
ShoneeX

ShoneeX

#1
Naime, skinuo sam zicice koje su sve povezivale , da bih ocistio jer su isurele baterije i sad nikako ne mogu da se setim kako je bilo povezano, logicki razmisljam ali pravim neki propust i jednostavno izgubih zivce. Na prikacenoj slici je prikazano sve, pa ako je neko voljan neka objasni kako povezati, mnogo mu hvala unapred.
 
ShoneeX

ShoneeX

#3
NA ovoj slici gornji set LED nemaju +, predpostavljam samo povezem na + kraj. Hvala puno na predlogu, probacu sutra, sad je vec malo kasno, pa cu videti je l' funkcionise, mada mi ovde opet deluje da ce u oba slucaja da svetle sve diode, tj. da ce ovih 24 gore ipak dobiti malo struje i slabo svetleti, sve u svemu probacu jer mi ovo izgleda kao jedini nacin, a i ti si ekspert za elektroniku, zasto da ti ne verujem. Da i zaboravi sam da spomenem u prvoj fotografiji, te dve grupe led sijalica su kruzne tj. zatvoren je krug, nema pocetak i kraj kao sto sam ja naslikao naslici. Evo kako to izgleda:
 
Poslednja izmena:

Top