Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

LED baterijska lampa - kako sad povezati ovo?...

  • Začetnik teme ShoneeX
  • Datum pokretanja
ShoneeX

ShoneeX

#1
Naime, skinuo sam zicice koje su sve povezivale , da bih ocistio jer su isurele baterije i sad nikako ne mogu da se setim kako je bilo povezano, logicki razmisljam ali pravim neki propust i jednostavno izgubih zivce. Na prikacenoj slici je prikazano sve, pa ako je neko voljan neka objasni kako povezati, mnogo mu hvala unapred.
 
ShoneeX

ShoneeX

#3
NA ovoj slici gornji set LED nemaju +, predpostavljam samo povezem na + kraj. Hvala puno na predlogu, probacu sutra, sad je vec malo kasno, pa cu videti je l' funkcionise, mada mi ovde opet deluje da ce u oba slucaja da svetle sve diode, tj. da ce ovih 24 gore ipak dobiti malo struje i slabo svetleti, sve u svemu probacu jer mi ovo izgleda kao jedini nacin, a i ti si ekspert za elektroniku, zasto da ti ne verujem. Da i zaboravi sam da spomenem u prvoj fotografiji, te dve grupe led sijalica su kruzne tj. zatvoren je krug, nema pocetak i kraj kao sto sam ja naslikao naslici. Evo kako to izgleda:
 
Poslednja izmena:

Top