Leadtek winfast tv2000xp expert problem sa windows 7 x64

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Koristi li neko ovu karticu na win 7 x64? Kada pokrenem pvr aplikaciju korsti mi previse CPU, kao posledica toga zvuk i slika nisu sinhronizovani. Konfiguracija Ga-H61M-s2pv intel celeron D g550 8Gb Transcend ddr3 ram na 1333 Mhz(2x4), Koliko sam pronasao na netu PVR2 ne radi dobro sa vise od 2Gb Ram memorije, a to ima veze sa driverima. E sad video sam da pojedini koriste neke eaglext drivere i da im to resava problem, doduse na starijim forumima. Zanima me ima li ko iskustva sa ovim da li ti driveri resavaju problem i da li radi daljinac i pvr2 sa njima. Takodje na starijim forumima sam naisao da podesavanje pci bus latency moze da pomogne medjutim Nigde u opcijama ovog UEFI bios-a ne mogu da nadjem. Vrlo kratko imam i ovu plocu i tv karticu pa da ne bijem glavu ako neko vec zna.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Chris TV takodje nikako nisam mogao da nateram da proradi(i lite i PRO verzija). Takodje i Uice ne radi sa ovom vec samo sa deluxe verzijom pa ako neko zna neki drugi program slican UICE za daljinski neka napise(Rcc config nije los ali ima malo manje funkcija od Uice), a girder zahteva mnogo vremena da se dotera.

Učlanjen(a)
20.08.2013
Poruka
3
Isti problem sa 8 giga rama win 7 x64, probacu manuelno da mu stavim drajvere od 32 bita pa cu videti sta ce biti. Meni je 2.8 gigaherca procesor grafika gtx 465 i gubi se svuk sa slikom strasno nervira me a hteo sam da iskoristim punih 8 giga a ne 3.25 sto mi moze sada.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Za sa
Isti problem sa 8 giga rama win 7 x64, probacu manuelno da mu stavim drajvere od 32 bita pa cu videti sta ce biti. Meni je 2.8 gigaherca procesor grafika gtx 465 i gubi se svuk sa slikom strasno nervira me a hteo sam da iskoristim punih 8 giga a ne 3.25 sto mi moze sada.
Nema resenja Leadtek ne planira da ispravi drajvere, tako da po meni najlakse resenje je da odes u msconfig i ogranicis ram na 3Gb ram, kada hoces da gledas tv. Nervira mnogo zato sto je potreban restart kao i posle kada vracas na maximum ram.
Mozes i da probas sa eagle drajverima, ali mene je nerviralo zato sto mi je daljinac zezao a korstim daljinac za kontrolu celog racunara. Na linuxu u tv time radi ok, ali tvtime ima bas malo funkcija :)

Učlanjen(a)
20.08.2013
Poruka
3
Odlicno, majke mi su pajseri:) ne znam da li neka novija tv kartica bi vec u startu bila bez ovog problema, razmiljam da predjem na neku drugu. A ovo resenje je ipak neko resenj, hvala, jer ja sam dosada probao vista drajvere, menjao za grafiku chipset audio sve sam probao, cak sam ia uradio patch da win x86 vidi 8 giga rama i onda je odmah zapinjalo :) tako da sam skontao da ima veze sa ramom . Hvala u vsakom slucaju mislim da cu biti ma ms config resenju za sada, a inace poslao sam mejl supportu i odgovorili su mi samo kako da namestim podesavanja za zvuk sto jos nisam probao , ali cu da probam

Prilozi

• image002.jpg
    image002.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 43
  • image004.jpg
    image004.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 40
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Za zvuk ovako podesavas ako ti je povezana tv kartica na ploci u cd-in, ja koristim preko s-video kabla na line-in,(onaj kabl sto dodje sa vise ulaza i plavim 3.5) jer nemam na ploci cd in. Kod komsije posto nije imao ovaj kabl kao ja, smo povezali umesto front panel direktno na ploci, samo proveri koji pinovi idu za line in ili u sound manageru izmeni.

Natrag