Lažni policajac seksualno uznemirava devojke u centru Beograda

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Lažni policajac seksualno uznemirava devojke u centru Beograda









Izvor:
24sata.rs








Policijski sindikat Srbije saopštio je danas da je osoba koja je seksualno uznemiravala devojke u centru Beograda lažni policajac.- Ovaj nasilnik obično je obučen u uniformu policajca ili radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja. Najčešće napada uveče u delu grada oko Studentskog trga. Prilazi devojkama i lažno se predstavlja kao policajac. Nakon legetimisanja, od žrtve traži da odu do haustora, gde ih pretresa, zbog navodnog posedovanja droge. Kada ih odvuče u haustor, skida im delove odeće i dodiruje po genitalijama - ispričao je izvor “Telegrafa” iz MUP-a.



224526-policija.jpg




On navodi da se u poslednjih nekoliko dana policiji požalilo 7 devojaka između 18 i 21 godine, čija je priča skoro identična, kao i fizički opis manijaka.

Ali strahuje se da je broj žrtava mnogo veći, jer se pretpostavlja da ima jos neprijavljenih slučajeva.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osobe osumnjičene za bludne radnje.

U dosadašnjem toku istrage utvrđeno je da je osoba koja je maltretirila devojke lažni policajac, koja je na još nepoznat način došla do policijske uniforme i značke, navodi se u saopštenju Policijskog sindikata.


Poslednji zloglasni beogradski manijak o kome su pisali mediji bio je M. N. (35) koji je tokom 2009. “ordinirao” po Konjarniku, napadajući žene ispred liftova.


Silovatelj bi ušao sa žrtvom u lift, zaustavljao je na nekom od međuspratova, i onda se iživljavao nad njom.

Posle sedmodnevne potrage, uhvaćen je u iznajmljenom stanu u Bulevaru JNA u Jajincima.
 
Natrag
Top