Šta je novo?

Lari King odlazi sa CNN-a Video

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Zaslužena penzija


Lari King odlazi sa CNN-a Video
Izvor: Blic I. B. | 16. 12. 2010. - 10:42h
22:40h | Foto: Rojters

Veteran sa CNN televizije, poznati voditelj emisije “Lari King Live”, nakon 25 godina intervjuisanja slavnih, povlači se sa TV ekrana.


Iz večeri u veče, emisija “Lari King uživo” bila je stub američke kulture, pouzdan i siguran poput Mikija Mausa. Među njegovim gostima bila su najznačanija imena iz sveta politike i zabave. Od političara, kod njega je gostovala Margaret Tačer, a on je sa radošću pokušavao da dospe do njene nežnije strane. Zatim, Vladimir Putin, ruski pemijer, koji je početkom ovog meseca ponovo gostovao u emisiji i rekao “samo je jedan King”. Pored njega, gostovali su i svi američki predsednici od Ričarda Niksona naovamo.

Od zvezda iz sveta zabave, gost mu je bio i Marlon Brando, koga je intervjuisao u njegovoj kući na Beverli Hilsu 1994. U sećanju je ostao kraj emisije, kada je veliki glumac poljubio Larija u usta. U junu ove godine gošća mu je bila Ledi Gaga, kojoj je postavio pitanje: “Da li više volite muškarce ili žene?”, a ona mu je odgovorila: “Ljubav se javlja u različitim oblicima”. Lari tvrdi da je tokom četvrt veka imao 50.000 intervjua u svom živom programu.


 
Poslednja izmena od urednika:
Top