Lane Gutović: Sad se odlično osećam

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Poznati glumac za „Blic” posle operacije srca


Lane Gutović: Sad se odlično osećam




Izvor: Blic Simonida Milojković | 06. 06. 2011. - 00:02h | Foto: n. milošević

BEOGRAD - Odlično se osećam i za desetak dana izaći ću iz bolnice - kaže Milan - Lane Gutović, koji je zbog problema sa srcem u petak po podne primljen na VMA, gde mu je u subotu ugrađen stent.

148261_zablane-02-foto01-nenad-milosevic_f.jpg
Lane Gutović je miljenik i lekara i pacijenata

Dva dana pre prijema u bolnicu popularni glumac nije se osećao najbolje, leđa su ga bolela, ali tome nije pridavao neku važnost. Mislio je da se ukočio od promaje, a slabost je pripisivao umoru ili nekom od prolećnih virusa. Nije se obratio lekarima sve dok bol u leđima nije postao nepodnošljiv. U petak po podne primila ga je hitna služba Vojnomedicinske akademije.

- Ugradili su mi stent u subotu, a juče su me već isključili sa svih aparata. Odlično sam podneo intervenciju, osećam se dobro i već mogu da ustajem. Nisam baš sposoban da nešto mnogo šetam, ali biće i to za koji dan - raspoloženo priča Lane, a na naše želje za brzo ozdravljenje ubedljivo kaže:


- Ma, već sam ozdravio, bolje mi je, stvarno se dobro osećam - kaže miljenik publike.


Kolege i prijatelji tvrde da je Gutović snažan čovek čvrstog karaktera i da se nikada nije žalio na umor, iscrpljenost i zdravstvene probleme. Njegovu hrabrost i optimizam potvrđuje i medicinsko osoblje na VMA.


- Kada smo ga primili, govorio je: “Ma, nije mi ništa, samo sam se ukočio u leđima”, a kada mu je nakon analiza saopšteno da će morati da se podvrgne hirurškoj intervenciji, mirno je pitao: “Može li to što pre da se završi pa da idem dalje? Nemam puno vremena za izležavanje.” Lane Gutović je veoma pozitivan i simpatičan čovek i miljenik je lekara i sestara, a drugi pacijenti ga prosto obožavaju - priča naš izvor iz VMA.


Popularnom komičaru juče po podne došla je porodica u posetu, a iz sobe se čuo zvonak smeh, što je još jedan znak da se oseća odlično.


- Dobro je što se Gutović javio na vreme. Ustanovljeni su problemi sa koronarnom arterijom i hitno je ugrađen stent koji omogućava normalan protok krvi. Danas ćemo izvršiti još nekoliko analiza, a za desetak dana će najverovatnije biti pušten kući - kaže jedan od lekara koji brine o zdravlju popularnog glumca.


Nele Karajlić danas izlazi iz bolnice

Doktor Nele Karajlić, pevač “No smoking orkestra”, danas će najverovatnije izaći iz bolnice. On je zbog problema sa srcem pre dve nedelje primljen u Urgentni centar. Slavnom rokeru pozlilo je iznenada i odmah se javio hitnoj pomoći. Kako navode njegovi prijatelji, lekari su ga detaljno pregledali i posavetovali mu da ostavi cigarete, smanji alkohol, da se više odmara i duže spava. Nele je ‘62. godište i do sada nije imao ozbiljnijih zdravstvenih problema.
 
Natrag
Top